Judokana Corina Caprioriu prefera o relatie fara acte: "Ma voi casatori, la un moment dat, deoarece parintii insista"

Judokana Corina Caprioriu se iubeste cu luptatorul Stefan Gheorghita, care, actualmente, activeaza la un club din Germania. Cei doi se inteleg de minune dar nu se gandesc la casatorie

Distribuie pe:

fara descriere
De mai bine de patru ani, judokana Corina Caprioriu, vicecampioana olimpica la Londra, are o relatie de prietenie cu luptatorul Stefan Gheorghita. Chiar daca se intalnesc destul de rar, din cauza programului incarcat pe care-l au, cei doi se inteleg de minune. Cu toate astea nu se gandesc insa la casatorie.

"Relatia dintre noi este una excelenta. De cele mai multe ori apucam sa ne vedem in cantonamentele din Poiana Brasov. Fiind amandoi sportivi de performanta, stim ca trebuie sa ne dedicam total sportului pe care-l practicam. De curand, am fost la el, in Germania, Stefan fiind legitimat la un club din Bundesliga. A fost o vacanta minunata. Nu ne gandim inca la casatorie, pentru ca am considerat ca o relatie nu sta intr-un act. Vom face probabil acest pas, la un moment dat, deoarece parintii nostri insista foarte mult ", a precizat Corina Caprioriu pentru WOWbiz.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate