Julia Jianu are ciudatenii culinare in vacantele de iarna! Cantareata prefera carnea de cangur!

Dupa Revelion, Julia Jianu pleaca, impreuna cu sotul ei, Bogdan Jianu, la Solden, in Austria. Acolo, cantareta se va rasfata in piscinele in aer liber, dar si cu preparate pe care le adora si le mananca numai in zona, cum ar fi carnea de cangur si supa de crema de cartofi.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereIn fiecare an, dupa Revelion, Julia Jianu pleaca in Austria sa se distreze, impreuna cu sotul ei si un grup de prieteni. La Solden, cantareata se va da cu saniuta, va schia, dar se va duce si la piscinele in aer liber, celebre in zona. “Aici este ideal sa te rasfeti cand ninge foarte tare, iar tu stai, afara, in apa fierbinte. Este o senzatie extraordinara”, a declarat cantareata pentru WOWbiz.ro

Apoi, dupa ore intregi de activitate, Julia si Bogdan adora sa mearga la restaurantele din statiune, unde, cele mai bune preparate sunt cele din carne de cangur sau supa crema de cartofi, facuta in Austria dupa retete traditionale.  “Mananc cu o placere nebuna carnea de cangur, aripioarele picante si supa aia de cartofi. Sunt dementiale! Nu seamana cu nimic de la noi, va repet, e o nebunie”, a declarat Julia, care a mai spus si ca fiecare seara in Solden se incheie intr-un club cu muzica live.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate