Julia Jianu s-a lasat cucerita de sot in doar doua saptamani! "A doua zi, pe plaja, seara, m-a pus sa inchid ochii o ora si am vazut apoi..."

Distribuie pe:
fara descriere

 

Julia Jianu are o casnicie fericita alaturi de sotul ei, Bogdan, si este recunoscatoare pentru relatia pe care o are. Cu toate acestea, cantareata nu s-a lasat usor cucerita, asa ca sotul ei a fost nevoit sa apeleze la tot felul de gesturi romantice pentru a-i ajunge la inima.

"Bogdan nu este un romantic, insa m-a surprins cand a vrut sa imi faca o surpriza de proportii pe plaja. La inceput, cand ne cunoasteam de abia doua saptamani, mi-a zis ca o sa fiu sotia lui. Am zis ca rade de mine. M-a intrebat cum vad eu o seara romantica. A doua zi, pe plaja, seara, m-a pus sa inchid ochii o ora si am vazut apoi o carare de 300-400 de lumanari de la terasa pana la mare, cu o masa si doua scaune, iar tortele erau de jur impreujur. pe masa am descoperit eugenii si un cheseburger, preferatele mele care imi aduc aminte de adolescenta. Asta nu a fost cererea in casatorie. Acest lucru s-a intamplat in Italia, la Fontana di Trevi, cand mi-a cumparat si un inel", a declarat Julia.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate