Julie Mayaya, camuflata in gara! Castigatoarea de la Vocea Romaniei a plecat cu trenul. A parasit Capitala cu doua plase de un 1 leu! 

Joi seara, atat telespectatorii, cat si participantii de la Vocea Romaniei au stat cu sufletul la gura, deoarece a avut loc marea finala a concursului. Julie Mayaya, din echipa lui Horia Brenciu, a fost desemnata castigatoare! Tanara, in varsta de 26 de ani, si-a marit veniturile cu nici mai mult, nici mai putin de 100.000 de euro. ##VIDEO13328##

Distribuie pe:

fara descriereJulie este o fata modesta si se pare ca nici dupa castigarea marele premiu nu si-a schimbat comportamentul. Chiar daca acum isi permite orice, in aceasta seara, tanara a plecat la Baia Mare, la un concert. Nu va ganditi insa ca si-a inchiriat vreo masina cu sofer! Nicidecum! Julie a parasit Bucurestiul in jurul oeri 21:00, insotita de mentorul ei, Vali Cosug, si restul trupei ei, iar mijlocul de transport ales a fost trenul.

fara descrierePaparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe vedeta in gara alaturi de Vali, trupa ei, mama sa si sotia unui membru din trupa. Artista avea in mana cateva plase din plastic, nimic mai mult. A stat cateva minute de vorba cu prietenii ei, iar apoi a urcat in tren.

Tanara este prima artista femeie care reuseste castige un concurs de talente in Romania.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate