Julie Mayaya este "Vocea Romaniei"! A pus mana pe marele premiul de 100.000 de euro si pe un contract cu o casa de discuri!

"Vocea Romaniei" a tras cortina si peste cel de-al doilea sezon al concursului, iar "Regele Balului" a fost ales Julie Mayaya

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

VEZI AICI VIDEO CU BUCURIA CASTIGATOAREI CELUI DE-AL DOILEA SEZON DE "VOCEA ROMANIEI", JULIE MAYAYA

fara descrierefara descriereBatalia a inceput cu mult timp in urma, cand afara era peste 30 de grade Celsius si concurentii simteau emotiile auditiilor pe nevazute. Au intors scaunele, au trecut de duel si apoi de Galele Live si in seara asta, cei mai buni patru concurenti s-au luptat pentru premiul cel mare. Julie, Tibi, Cristi si Vizi au sustinut trei examene finale. Au cantat alaturi de staruri deja consacrate, singuri, dar si alaturi de antrenorii lor pentru a-i impresiona pe cei de acasa.

fara descrierefara descriereIn urma cu ceva timp, Julie a declarat ca daca va castiga premiul cel mare, isi va lua un apartament: "Nu ştiu ce o să fac cu banii în cazul în care am să fiu câştigătoarea acestui concurs. Primul lucru pe care vreau să mi-l cumpăr este un apartament în Bucureşti. Restul de bani probabil îi voi investi în cariera mea muzicală."fara descrierefara descriereLa final, publicul a ramas fascinat de prestatiile lui Julie Mayaya care a strans cele mai multe voturi. Acum este deja o stea in devenire, a castigat 100.000 de euro, dar si un contract cu o casa de discuri importanta. De Craciun, Mosul i-a facut cea mai mare surpriza, pentru ca de acum incolo poate sa spuna ca este cu adevarat "Vocea Romaniei".

fara descrierefara descriereClasamentul final a fost urmatorul: Locul 1 - Julie Mayaya (antrenor Brenciu), Locul 2 - Vizi Imre (antrenor Moga), Locul 3 - Cristi Nistor (antrenor Loredana), Locul 4 - Tibi Scobiola (antrenor Smiley)

fara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate