Juratii de la MasterChef, desfiintati! "Este rusinos! Unul dintre jurati habar n-are sa tina cutitul in mana! Audienta nu se face cu prostitutie culinara"

Loredan Gargalac, unul dintre cei mai titrati Chefi romani, desfiinteaza show-ul de la PRO TV.

Distribuie pe:

fara descriereRenumitul bucatar, cu experienta de vreo 20 de ani in domeniu, numeroase premii si distinctii, l-a criticat foarte dur in trecut pe Florin Dumitrescu, spunand despre el ca este un kalooga_36441" gunoi de om". Nu are cuvinte prea frumoase de spus nici despre noul juriu de la MasterChef: Patrizia Paglieri, Adrian Hadean si Chef FOA.


"Oare cam cate secole trebuie sa mai treaca peste noi ca sa vedem niste bucatari in adevaratul sens al cuvantului in juriul emisiunilor culinare din Romania???", a scris Loredan Gargalac pe pagina sa de Facebook.
fara descriere
kalooga_36441" Realizatorii nu au invatat din greseli dupa atatia ani. ca la emisiunile acestea nu se face audienta din prostitutie culinara si certuri etc, ci prin a arata skills si ceva de unde poti invata ceva", a completat el.

Renumitul Chef, care a facut senzatie in Marea Britanie si in intreaga lume cu talentul sau, sustine ca unul dintre juratii de la MasterChef nici macar nu stie sa "tina cutitul in mana". "Se va ajunge si la episoadele in care se va vedea clar ca unul dintre jurati habar nu are sa tina cutitul in mana! Cum poate cineva sa jurizeze pe altul care e mai bun decat el?! Este rusinos", a completat Chef Loredan.

Cel mai tare bucatar roman din lume il desfiinteaza pe Chef Florin Dumitrescu: "Este un gunoi de om, un cantinar obosit"

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate