Juratul Maurice Munteanu, cu un semn pe gât, în prima ediție de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”!

Maurice Munteanu este unul dintre jurații show-ului ”Bravo, ai stil! Celebrities”, iar în prima ediție a show-ului, acesta a apărut cu un semn ciudat pe gât.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Toată lumea s-a întrebat ce e cu semnul de pe gâtul lui Maurice, mai ales că acesta se vedea foarte bine atunci când juratul de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” era filmat de aproape.

fara descriere

În imaginile comparative, mai vechi, cu Maurice Munteanu, acesta pare că acolo avea o aluniță, așa că este probabil ca semnul de pe gât să fie de fapt o cicatrice rămasă în urma scoaterii acesteia.

Citeste si: Începe ”Bravo, ai stil! Celebrities”, azi, de la 22.00, la Kanal D! Cine sunt cele 9 concurente

Citeste si: Care este valoarea premiului pus la bataie la “Bravo, ai stil! Celebrities” Noul sezon al show-ului incepe miercuri, 22 ianuarie, la ora 22:00

fara descriere

Maurice, juratul de la ”Bravo, ai stil!Celebrities”, despre concurentele noului sezon

Maurice Munteanu surprinde audiența, de fiecare dată, prin naturalețea și rigorile impuse, taxând aspru fiecare derapaj vestimentar. Rămâne de văzut cum și dacă îl vor impresiona noile concurente.

”Având în vedere că noile concurente sunt deja familiarizate cu un tip de expunere, eu aștept transparența. Și, evident, show. Gale explozive. Sper să nu se mai ascundă în spatele unor stiliști și să se arate așa cum sunt, să își asume bătălia până la capăt”, spune Maurice Munteanu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate