Jurnalistul Victor Ciutacu, reacție dură după interviul Andreei Esca: „O înșelătorie cu public”

Vioctor Ciutacu nu a fost convins de „capodopera media” în care Andreea Esca a mărturisit că a fost bolnavă de COVID-19.

Distribuie pe:

Autor: Carmen Nicoleta

Victor Ciutacu, reacție dură după interviul Andreei Esca: Înșelătorie!


In articol:

Victor Ciutacu, reacție dură după interviul Andreei Esca: Înșelătorie! Jurnalistul Victor Ciutacu a vorbit pe site-ul său, „Vorbe Grele”, despre subiectul multor oameni din ultima perioadă: Andreea Esca și infectarea sa cu COVID-19. Ciutacu susține că interviul este o „înșelătorie cu public”, în contextul în care se presupune că disucția ar fi avut loc pe Skype, însă prezentatoarea tv avea lavalieră la gât, dar și un cameraman.

Jurnalistul a ridicat o altă întrebare importantă: Cât timp s-a dus Andreea Esca, pe care o numește „Nemuritoarea cu roșu-n gât, la locul de muncă fără să le spună colegilor că soțul său are COVID-19?

Citeste si: Smiley, de partea Andreei Esca: cântărețul a simțit nevoia să intervină

Citeste si: Cea mai cunoscută știristă și iubiții ei secreți! Andreea Esca a format un cuplu cu băiatul lui Alexandru Arșinel

Citeste si: Andreea Esca, distrusă în comentarii după ce a recunoscut că a avut COVID-19! Prezentatoarea tv, victimă a unui val de hate incredibil

”M-am uitat și eu, ca mai toată lumea, la capodopera media a trustului care a poreclit o generație. La prima vedere, orice om care a trecut printr-o televiziune constată că Esca dă interviu “pe skype” cu lavaliera în piept. Ceea ce noi, ăilalți, n-am reușit vreodată. Sper ca măcar cameramanul și producătorul de locație și-au luat costume de apicultori pe ei pentru înșelătoria cu public și au încasat prime de joc în avans ca să se duca acolo. Rămâne, însă, marea întrebare pe care nu i-a pus-o nimeni: câte zile s-a mai dus Nemuritoarea cu roșu-n gât la muncă fără să le spună colegilor că soțu-i infectat?”, scrie Victor Ciutacu pe site-ul personal.

Victor Ciutacu, reacție dură după interviul Andreei Esca: Înșelătorie!

Victor Ciutacu ironizează interviul Andreei Esca: „Mai lipsea Salman Khan să cânte durerea-n pași de dans”

Spre finalul comentariului, Victor Ciutacu continuă să vorbească despre acest interviu pe un ton ironic. El susține că părerea lui Cristian Tudor Popescu despre întreaga situație a fost cireașa de pe tort, iar ce mai lipsea era o melodie cântată de celebrul Salman Khan.

”Iar CTP, consecvent cum îl știm, o repune pe soclu (...) Pot să și crape, oricum sunt neinteresanți. Una peste alta, repet, sunt mai haioși ăilalți. Dar au și mici scăpări. Eu aș fi băgat-o și pe Mirela Boureanu Vaida în poveste. Da’ n-o fi vrut femeia să-și lase copiii acasă, să-i piardă pe Vulpița și Viorel de clienți și să cucăie aiurea prin containere… (…) Mai lipsea Salman Khan să cânte durerea-n pași de dans. D-aia râde lumea de voi”, a conchis Victor Ciutacu.

Victor Ciutacu, reacție dură după interviul Andreei Esca: Înșelătorie!

Bloggerii, atac dur la Andreea Esca, după ce a recunoscut că a avut COVID-19! ”A mințit că a avut mască la petrecere”! 

Zoso a scris că Andreea Esca a mințit când a spus că a avut mască la petrecerea la care se presupune că s-a infectat și a subliniat faptul că nimeni de la acea petrecere nu a mai acuzat că ar fi luat COVID-19. (Citeste si: Fiica Andreei Esca e insarcinata? Imaginile care o dau de gol pe Alexia Eram)

”N-am prins prima partea e interviului înregistrat difuzat acum la ora 19, dar vreo 10 minute a spus adevăruri alternative, l-a invocat pe un prieten imaginar al multor români, a zis ceva de bine de doctori, lucru care se pupă foarte bine cu prietenul imaginar, a mințit că avea mască la petrecerea aia, deși se vedea din poze și filmări că nu avea, și tot așa...” Citește continuarea AICI.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate