Jurnalul unei românce suspecte de coronavirus: „Nici animalele nu sunt tratate ca noi, cei izolați la domiciliu”

Pentru cei autoizolați la domiciliu, viața e monotonă și toate zilele sunt la fel. Adriana Preja are 29 de ani și a venit acasă din Verona, unde muncește de cinci ani. Obligată de autorități să se închidă în casă și păzită de un polițist în fața blocului, femeia se plânge că niciun oficial nu se interesează de starea ei de sănătate. Priviți cum arată acum o zi din viața Adrianei.

Distribuie pe:

Jurnalul unei românce suspecte de coronavirus: „Nici animalele nu sunt tratate ca noi, cei izolați la domiciliu”

Adriana Preja: Bună tuturor! Ziua trei a izolării la domiciliu. Închidem ușa. Alt lucru nu avem ce face, o cafea, televizor.

Așa își începe dimineața Adriana Preja, de când autoritățile i-au spus să se autoizoleze. Fiecare zi e la fel atunci când nu poți ieși din casă și nici nu poți primi musafiri.

Femeia, care muncește de cinci ani în Italia, se simte abandonată de autoritățile românești.

Citeste si: Ce se știe despre tânărul care s-a infectat cu coronavirus în România

Adriana Preja: Autoritățile locale, DSP Alba, doctori, nimeni nu m-a controlat, nimeni nu m-a întrebat de sănătate, nimeni, nimic! Nici animalele nu sunt tratate cum suntem tratați noi, cei izolați la domiciliu

Acum, Adriana se întreabă ce se va întâmpla dacă nu va fi la serviciu, în Verona, săptămâna viitoare. Dar, deocamdată tot ce poate face este să aștepte un răspuns din partea responsabililor români.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate