Justin Bieber si-a iesit din minti! Cantaretul a vandalizat o cladire

Cântăreţul canadian Justin Bieber a fost acuzat în mod oficial de vandalism, după ce a vopsit cu un spray o clădire din Brazilia, informează contactmusic.com. După o anchetă care a durat trei zile, autorităţile locale l-au pus oficial sub acuzare pe artistul în vârstă de 19 ani, întrucât desenele cu graffiti sunt considerate ilegale în Brazilia.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereUn cotidian brazilian de mare tiraj a publicat o serie de fotografii care îl prezentau pe cântăreţul nord-american, alături de câţiva prieteni din anturajul său, în timp ce vandaliza cu un spray cu vopsea zidurile unui hotel din Rio de Janeiro.

Potrivit autorităţilor locale, Justin Bieber va fi amendat pentru faptul că "a marcat şi a murdărit o clădire sau un monument urban".

Incidentul s-a petrecut pe 6 noiembrie, iar zidurile stropite cu vopsea aparţin Hotelului Nacional din Rio de Janeiro, care este închis de ceva vreme.

Autorităţile braziliene spun că vor avea nevoie de 30 de zile pentru a analiza toate probele înainte de a anunţa suma cu care va fi amendat cântăreţul.

Potrivit E!News, echipa care asigură paza artistului a declarat pentru autorităţile braziliene că muzicianul a primit permisiunea din partea primăriei din Rio de Janeiro să vopsească cu graffiti o altă clădire, însă agenţii de pază au considerat că acea zonă nu era suficient de sigură şi au decis să meargă într-o altă zonă, presupunând că zidurile pe care le-au vopsit aparţineau unei clădiri abandonate.

Justin Bieber nu încearcă să ascundă incidentul şi a postat pe contul său de pe platforma Instagram numeroase fotografii care îl prezintă alături de desenele sale cu graffiti.

"Toate locurile în care am făcut desene cu graffiti au fost aprobate. Nu sprijin vandalizarea cu graffiti a clădirilor private", afirmă cântăreţul într-un text care însoţeşte acele fotografii.

Justin Bieber s-a aflat în Brazilia pentru a susţine o serie de concerte în cadrul turneului său mondial "Believe", organizat pentru a-şi promova cel mai recent album de studio, care poartă acelaşi titlu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate