Justitia i-a venit de hac! Politistul din Arad care ii ajuta pe hoti a fost arestat pentru 30 de zile!

Politistul Vasile Tomsa de la Sectia a II-a de Politie a Municipiului Arad ii ajuta pe hoti sa sparga magazine, le ofera informatii despre locul in care se aflau patrulele de politie si isi punea masina la dispozitie pentru a transporta bunurile furate.

Distribuie pe:

fara descriereIn schimb, politistul primea o parte din bunurile furate, adica multe electronice si electrocasnice.

Conform procurorilor care s-au ocupat de caz, "inculpatul Tomsa Vasile, in calitate de agent sef adjunct in cadrul Sectiei a II-a de Politie a municipiului Arad, in perioada august-noiembrie 2012, in mod repetat, a perceput foloase materiale necuvenite reprezentând bunuri provenite din savârsirea unor infractiuni de furt, cunoscând provenienta lor ilicita, de la autorii acestor infractiuni, pentru a nu-si exercita in mod corespunzator atributiile de serviciu, furnizându-le, printre altele, si informatii care nu erau destinate publicitatii, in scopul ingreunarii urmaririi penale. De asemenea, actele dosarului au relevat ca inculpatul, in schimbul unor bunuri rezultate din activitatea ilicita, a pus la dispozitia autorilor furturilor unul din autoturismele sale, pentru transportul obiectelor sustrase".

Astfel ca procurorii au dispus inceperea urmaritii penale, iar judecatorii Tribunalului Arad au decis sa-l aresteze pe Tomsa pentru 30 de zile. Imediat, acesta a fost si suspendat din functie.

Sursa foto: hepta.ro


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate