Kalif și Letty au lansat piesa care face furori în Youtube

Peste 1 milion și jumătate de vizualizări pe Youtube au reușit să strângă, de la lansarea piesei lor, Kalif și Letty.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Pentru Kalif, piesa „Iubește-mă și atât” este extrem de personală. „Vreau să inspir oamenii în a se iubi necondiționat și sincer indiferent de problemele și dificultățile ce apar pe parcursul unei relații. Iar Letty are o voce extraordinară, de aceea mi-am dorit mult să colaborez cu ea pentru această piesă. Mesajul melodiei ne reprezintă pe amândoi”, a explicat cântărețul și compozitorul piesei. 

Citeste si: Carmen de la Sălciua a dat vestea cea mare, după ce s-a scris că s-a împăcat cu fostul soț, Culiță Sterp: „Din nou fericită! Nu puteam să primesc un cadou mai frumos”

Citeste si: La aproape patru ani de la tragedia din Colectiv, victimele au transmis un mesaj dur pentru autoritățile române: „Trupurile noastre nu s-a refăcut, nici nu se vor reface!” Imaginile sunt șocante

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Citeste si: Doliu în lumea muzicală. A murit compozitorul Michael James Ryan, cunoscut ca Busbee

Vizualul prezintă o poveste de iubire, prin cadre romantice filmate la mare, și interpretată de cei doi cântăreți. „Am scris piesa într-o seară în decembrie 2018 în timpul cinei. Pur și simplu a început să-mi cânte refrenul în cap din senin, am mers repede în studio unde un prieten îmi lăsase în playlist un beat ce cânta pe repeat. Versurile au curs de parcă cineva mi le dicta.

fara descriere

Nu știu de unde vine inspirația, dar piesa aceasta pentru mine este cea mai reală piesă pe care am scris-o în toată cariera mea. Sper că mesajul piesei să ajungă la inimile voastre și să nu uitați că nu este nimic mai important în viață decât iubirea” , mai povestește Kalif despre piesa care a obținut rezultate atât de spectaculoase în topul Youtube.

 

Kalif și Letty sunt artiștii noului val din muzică

Kalif este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți ai noului val originari din Buzău, colaborările sale cu diverși alți artiști având un succes uriaș în topurile de specialitate. Letty este și ea, în ciuda vârstei (17 ani), o artistă cu experiență, ea începând să cânte încă de la 5 ani și a obținut o serie de premii importante, iar de-a lungul timpului, în afară de colaborarea cu kalif, se poate lăuda și cu alte melodii cunoscute și premii pe măsură.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate