Kamara a povestit cum si-a cucerit sotia: "Am agatat-o pe Facebook! Cand am vazut-o, am sarutat-o cinci minute incontinuu!"

Kamara, componentul trupei Alb-Negru, s-a casatorit astazi cu o tanara domnisoara din Focsani. Cei doi s-au cunoscut pe Facebook, au comunicat timp de patru luni dupa care s-au mutat impreuna.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereAstazi au decis sa isi uneasca destinele intr-un cadru restrans alaturi de familie si prieteni.

"Noi ne-am cunoscut pe Facebook. Am comunicat acolo, timp de patru luni si apoi am plecat dupa ea la Paris. Ne-am intalnit in fata la Notre Dames. Acolo am luat-o prin surprindere si am sarutat-o timp de cinci minute incontinuu. Era prima data cand ne vedeam in realitate", a povestit Kamara.

Si sotia sa, Oana, a recunoscut povestea si a declarat ca a fost atrasa inca de prima data despre el.
"Nu stiam absolut nimic despre el sau despre formatia lui. Il aveam ca prieten de mai bine de un an, dar nu vorbisem niciodata.", a spus si Oana

fara descriereImediat dupa ce s-au intors de la Paris, cei doi "porumbei" au locuit impreuna si astazi au oficializat relatia lor in fata starii civile. Cununia a fost facut doar intre prieteni si a avut loc la Focsani. "De cinci luni locuim impreuna. Chiar din prima zi in care ne-am intors in tara. Am tinut foarte mult sa nu fie mare tambalau si sa fie o chestiune intima, doar pentru noi.", a explicat Kamara la Acasa TV.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate