Kamara, declarații explozive despre ce se petrece la Survivor România 2021! ”Important e că Musty e împăcat cu el” EXCLUSIV

În exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Kamara a comentat eliminarea fratelui său de la Survivor România 2021, Războinicul Musty părăsind competiția după ce a fost nominalizat de Albert.

Kamara si Musty
Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Nominalizat de favorutul publicului din echipa Războinicilor, Albert, cel care, la rândul său, fusese propus pentru eliminare de echipă, Musty a obținut cele mai puține voturi din partea telespectatorilor Survivor România 2021 și a părăsit competiția.

Citeste si: Alexandra Stan, reacție șocantă după ce Musty a părăsit Survivor România: "Trebuia să iasă Andreea"

”Eu, sincer, aș mai fi vrut să stea în competiție, dar el mi-a spus, la telefon, că este mulțumit de aventura pe care a avut-o. Iar atunci tot ce pot să spun este că important e că Musty este împăcat cu el, că e mulțumit. Sunt, și o spun foarte sincer, foarte mândru de parcursul lui în emisiune, chiar dacă nu a ajuns până la final și, o spun cu convingere, plecarea lui din echipa Războinicilor va fi una care îi va costa scump. Musty era cel care aducea echilibrul în echipa lor, el era cel care îi liniștea. Sorin nu va mai fi o voce atât de puternică, iar Sorin pare să fie liderul lor, iar acum vor apărea fricțiuni în grupul lor”, ne-a spus, în exclusivitate, Kamara, fratele Războinicului Musty, cel eliminat de la Survivor România 2021.

Musty
Musty a fost eliminat din echipa Razboinicilor

Citeste si: Musty este eliminat de la Survivor România 2021, după ce a fost nominalizat de Albert Oprea. „Am simțit că se va întâmpla!”

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

În plus, ne-a spus Kamara, eliminare alui Musty a venit după ce Războinicul i-a dat o lecție celor care l-au atacat constant în competiție. Nici nu m-a mai interesat că a fost eliminat de la Survivor după ce am văzut cum l-a bătut pe Sebastian, cel care a zis că luptă cu ”bătrânul”... L-a făcut praf, i-a luat două puncte din două, l-a bătut fără drept de apel.

Culmea e că Sebastian, care e cel mai slab de la Faimoși, cel puțin dintre băieți, s-a apucat să comenteze, credea că va mai face și el puncte pe sema lui Musty, dar și-a primit lecția”, ne-a mai spus Kamara.

Kamara vorbește despre situația Faimoșilor

În altă ordine de idei, spune Kamara, Războinicii au totuși o mare șansă în fața Faimoșilor pentru că sunt, în ciuda vizibilelor antipatii, ceva mai uniți. ”La Faimoși e război. Și, sincer, situația lor e una explozivă. Elena Marin este vizată, este tot timpul atacată de cuplul Zanni-Sebastian. De fapt, aș zice eu, cred că Elena a greșit că l-a nominalizat pe Zanni, ar fi fost mai bine să îl nominalizeze pe Sebastian. Atunci, sunt eu convins, ar fi rămas și Musty în competiție, iar la ei în echipă ar fi fost mai liniște. Dar nu a gândit strategic Elena, deși pot să o înțeleg la cât a suferit, pentru că ceea ce i se întâmplă ei este foarte urât, mai ales că vine din partea unor colegi de echipă care sunt bărbați”, ne-a mai spus Kamara.

Citeste si: Publicul îl salvează pe Albert Oprea de la eliminare la Survivor România! E rândul Războinicului să facă o nominalizare: „Voi vota din criterii sportive!”

Musty a ieșit din competiția fenomen de la Kanal D, după ce a fost nominalizat de Albert Oprea.

 

Fratele lui Kamara, Războinicul Musty, a recunoscut faptul că se aștepta să iasă din emisiune, dar și să fie votat de către colegul său de echipă. „Mă așteptam la schimbul ăsta și la votul lui Albert. Cred că m-a votat de când am început competiția. N-am nicio frică, ador aventură asta. La un moment dat știu că se poate opri pentru fiecare dintre noi. Am făcut tot ce am putut la joc, în camp, asta e Survivor.(...) Azi dimineață cu colegii mei am terminat un proiect pe care îl aveam de la început, o plută, pentru ca aveam nevoie de mai multă hrană. Am simțit chestia asta, zilele astea aveam în cap că se va întâmpla.

Kamara si Musty
Kamara il asteapta acasa pe Musty

Am emoții, dar nici prea multe. Îmi este dor de proiectele mele, de copiii mei, de familia mea. Mi-a plăcut foarte mult aventura asta. Mă duc cu capul foarte sus și sunt mândru de chestiile pe care le-am făcut pentru colegii mei și pentru mine. Sunt mândru de multe lucruri pe care le-am trăit aici la Survivor”, a spus Războinicul Musty în momentul în care a părăsit Survivor România 2021.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Musty de la Survivor România 2021, mărturisiri dureroase. Fratele lui Kamara suferă cumplit pentru mama sa : „Este foarte greu să mă gândesc la...”

Războinicii câștigă meciul de comunicare la Survivor România și primesc mesaje video de la mamele lor. „Suntem niște fraieri că nu ne prețuim părinții!”

Cine este Musty Camara de la Survivor România 2021, sezonul 2. Războinicul este fratele lui Kamara

Tudor Chirilă, revoltat în urma a ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Foișor: „Suntem mințiți cu bună știință”

Adevărul despre Mirela Vaida! Ce facultate a făcut, de fapt, vedeta: Îmi era imposibil să reuşesc

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

România nu e pierdută de tot: Temerile de dispariție a națiunii, spulberate!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies