Kamara, noi declarații despre starea de sănătate a lui Leon! Fiul artistului a făcut progrese mari: „Până când nu îl văd pe picioarele lui nu am liniște”

Leon, fiul lui Kamara, va fi supus unei noi intervenții chirurgicale. Artistul a vorbit despre starea de sănătatea a copilului.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Leon, fiul lui Kamara, a fost diagnosticat cu tripareză spastică. Micuțul are doar 10 kilograme, poartă scutece și nu a mers niciodată singur. Artistul este dispus să facă orice pentru a-i oferi o copilărie normală și pe data de 23 iulie urmează să plece din țară pentru a patra intervenție.

„Leon e bine, a făcut și a treia intervenție. O să plecăm pe 23 la cea de-a patra intervenție. Vor fi șase intervenții cu celule stem, după care urmează miofibrotomie pentru alungirea mușchilor. A făcut progrese mari, vorbește bine. Răspunde și în engleză. E țelul meu, până când nu îl văd pe picioarele lui nu am liniște. E un băiețel care merită toată energia bună din lume”, a declarat Kamara, într-o emisiune TV.

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Pentru fiecare dintre cele șase intervenții cu celule stem Kamara trebuie să plătească 14.000 de euro.

Citeste si: „Sora” Sorinei, fetița adoptată de un cuplu din America, a apărut în lacrimi la tv. Mesaj emoționant: „Nu am vrut să renunțăm la tine”

Citeste si: 9 ani de la moartea Mădălinei Manole! Mesaj emoționant de la fanul ei numărul 1: ”Sunt frânt, dar te aștept”

fara descriere

Leon, fiul lui Kamara, s-a născut cu probleme

„Când Leon s-a născut au fost niște probleme. Are o formă de paralizie cerebrală și mi-a fost foarte greu. Nu știam pe cine să dau vina, nu voiam să caut o vina. E foarte greu să accepți că copilul tău are probleme sau că e mai special. Eu am observat la naștere. S-a născut la 36 de săptămâni și probabil din cauza că nu l-au băgat la incubator a suferit un stop cardio-respirator, iar din această cauza au apărut aceste probleme. Face acum o terapie, are o evoluție, din punct de vedere mental e foarte bine, foarte inteligent. Pe partea motorie sunt probleme, încă nu merge, nu e independent”, a povestit, anul trecut, Oana, fosta soție a lui Kamara, la WOWbiz.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate