Kamara și fosta soție, vacanță împreună de dragul băiețelului lor! „Sunt sentimente care ne vor ține mereu apropiați”

Kamara și fosta lui soție, Oana, au plecat în Barcelona, acolo unde băiețelul lor va fi operat. Chiar dacă cei doi artiști au divorțat în urmă cu doi ani, relația lor este destul de strânsă la momentul actual.

Distribuie pe:

Autor: A.R.

Kamara și fosta soție, vacanță împreună de dragul băiețelului lor! „Sunt sentimente care ne vor ține mereu apropiați”

Kamara, alături de familie în ultima fotografie postată


In articol:

În ultima fotografie postată, artistul este alături de fosta soție și de fiul lor, Leon. Alături de imaginea postată, Kamara a scris un mesaj emoționant „Împreună pentru Leon 🤝❤❤❤🤝Sunt sentimente care ne vor ține mereu apropiați. Te iubim, Leon ❤'.

Citeste si: Fiica Ronei Hartner s-a confruntat cu o problemă serioasă! ”Erau zile în care plângeam și eu, și ea”

Citeste si: Cristina Mihaela se întoarce în România, la câteva zile de la debutul sezonului 3 Puterea dragostei: „Mă întorc pentru că...”

Citeste si: Lili Sandu, imagini în lenjerie intimă cu doar câteva zile înainte de a naște! Cât te bine arată viitoarea mămică

Kamara și fosta soție, vacanță împreună de dragul băiețelului lor! „Sunt sentimente care ne vor ține mereu apropiați”

Leon, fiul celor doi artiști, a fost diagnosticat cu o formă de paralizie cerebrală și a trecut prin multe intervenții cu celule stem. La momentul actual, cel mic locuiește cu tatăl lui, deși cei doi părinți au costudie comună.

Cel mic va suferi încă o operație zilele acestea, acestea fiind și motivul pentru care familia a plecat în Spania. Pe lângă această operație, Leon mai are nevoie de încă două intervenții chirurgicale. Costurile acestor operații sunt destul de ridicate, iar părinții băiețelului fac sacrificii enorme pentru el.

“E o operație care se face în Spania. Ideea este că a doua zi ne lasă să plecăm, însă există niște temeri pentru noi pentru că este vorba de o anestezie înainte de toate, care implică niște riscuri. Sunt niște lucruri din punct de vedere medical care ne fac să ne punem întrebări, dar tocmai de aceea căutăm niște lămuriri și la alți medici să înțelegem dacă totul este în regulă, dar s-a putea să fie niște chestiuni standard și să ne facem griji degeaba", a declarat Kamara în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate