Vedete

Kamara si sotia lui, reglare de conturi, la final de casnicie! Artistul a facut declaratii neasteptate: "Cand o persoana se lasa dominata de partea intunecata, inseamna ca... "

Kamara si sotia lui, Oana, au fost prezenti in aceasta seara in emisiunea Wowbiz, unde au vorbit despre motivele pentru care s-a destramat casnicia lor.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


Kamara si sotia lui, reglare de conturi, la final de casnicie! Artistul a facut declaratii neasteptate: "Cand o persoana se lasa dominata de partea intunecata, inseamna ca... "icon photo
 
 
"El mai are influenta in viata mea pentru ca am impartit si bune si rele. Au fost frumoase la inceput, dar apoi am uitat de noi, ne-am indreptat atentia spre Leon. Din luna de miere nu am mai fost intr-o vacanta", a declarat Oana. 
 
 
 
"Cand o persoana se lasa dominata de partea intunecata, inseamna ca avem un inger decazut aici. Nu judecam oamenii dupa mesaje. Eu nu am primit niciun mesaj. Daca copilul meu e cu mine, e pe maini bune. Nu se va intampla sa-l las doar cu ea, daca Oana nu isi doreste asta. Spui lucruri care nu au nicio legatura cu ceea ce ne priveste pe noi. Lumea ne-a apreciat, parea totul ok. Am aflat ca tu credeai ca nu suntem potriviti inainte de sa ramai insarcinata. Tu pareai foarte fericita. Si tu ai plecat la Paris, am avut toata intelegerea din lume. Din punctul meu de vedere a fost un copil dorit. Ai fost in vacante cu mine, la Paris si in Moscova. Era un grup frumos care te-a primit cu drag. Si Leon a fost in vacanta cu noi. La mare am plecat in vacanta. A zis nu cand am vrut sa merg cu ea la Paris. Eu preferam sa ies cu ea. In mai, am iesit intr-un club, a stat cineva cu el, s-a trezit Leon si a trebuit sa ma intorc", a spus Kamara.
 
 
 
 
"Spre sfarsitul sarcinii am simtit nevoia sa fie mai mult prezent. Nu a fost programat copilul, dar a fost dorit. Nu cred ca i-am cerut sa mergem in vacanta pentru ca am considerat ca nu putem merge cu Leon, pentru ca era greu. El manca doar pasat, la blender. Eu am locuit la Paris si am prieteni, aveam nevoie de o escapada, anual ma duc", a adaugat Oana. 
 
 
Oana si Kamara au spus daca mai exista cale de impacare. 
 
"Noi nu ne-am impus in a ne sarbatori dragostea de Valentine's Day. Noi nu bucuram de fiecare clipa. Pana la impacare sa fie clar: nu ti-am luat masina. O mai folosim fiecare dupe cum are nevoie. Eu am crezut ca atat timp cat mai ai viata in tine si mai ai un copil, exista sanse de impacare, dar eu am incercat. In momentul asta al vietii mele nu cred ca pot sa fiu cu cineva. Nu o mai atrag, de ce sa ma impac cu ea. Nu pot sa dansez cu ea, n-ar fi un dans din suflet", a spus Kamara.
 
 
"O sa-i cumpar un cadou. Nu vreau sa ne impacam ca sot si sotie, dar vreau sa avem o relatie de prietenie pentru Leon", a spus Oana. 
 
Cei doi s-au imbratisat la final, Oana a facut primul pas si au inceput amandoi sa planga. 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune