Kanal D, pe podiumul invingatorilor, la Gala TV Mania! Teo Trandafir, premiu pentru “Cea mai buna revenire” pe sticla!

Marti seara, la Premiile TV Mania, ce au avut loc la Teatrul Bulandra, Teo Trandafir i-a dat clasa Andreei Marin! Vedeta Kanal D a castigat premiul pentrru “Cea mai buna revenire”.

Distribuie pe:

Autor: G.G., D.C.

fara descriereMarti seara, in cadrul evenimentului organizat de revista TV Mania, Teo Trandafir a facut furori! Vedeta Kanal D a castigat premiul pentru “Cea mai buna revenire”, categorie la care au "concurat" Andreea Marin si Gabriela Cristea.

Pana cand Andrei Gheorghe a desemnat castigatorul, toata sala era incordata si cu urechile ciulite, asteptand “verdictul”!

Ei bine, diploma de ”Cea mai buna revenire” a primit-o nimeni alta decat Teo Trandafir, prezentatoarea emisiunii “Teo Show” de la Kanal D.

fara descriereTeo TrandafirInvitata sa-si ridice diploma, Teo nu s-a putut abtine sa nu distreze putin publicul, facand cateva glume. “Multumesc publicului, multumesc TVmania si multumesc echipei mele de la Kanal D, oameni extraordinari pe care nu vreau sa ii dezamagesc. Imi doresc ca emisiunea 'Teo Show' sa ajunga in cat mai multe case ale romanilor, sa fie alegerea decenta si interesanta, alternativa la  'scandalul'  care a invadat televiziunile.  A fost o seara magica! Am simtit caldura oamenilor din sala”, a spus Teo Trandafir.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate