Kanal D, premii pentru ”Vulturii de noapte”, „FanArena” si site-ul kfetele.ro

Kanal D a primit in aceasta seara premii pentru ”Vulturii de noapte”, „FanArena” si pentru site-ul kfetele.ro.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Emisiunile difuzate de Kanal D „FanArena” si „Vulturii de noapte”, precum si site-ul kfetele.ro, una dintre proprietatile online ale statiei, au fost premiate la evenimentul Health, Beauty & Lifestyle Awards. 

Victor Slav, Catalin Cazacu si Giani Kirita au urcat pe scena pentru a ridica premiul  pentru Cel mai original late night show, „Vulturii de noapte”, si au oferit celor prezenti in sala un moment memorabil, plin de umor, in stilul care i-a consacrat.

FanArena” a primit premiul pentru Cel mai bun  show dedicat unei comunitati de fani. 

Emisiunea, prezentata de Lili Sandu si dedicata fanilor „Exatlon”, a ajuns un reper pentru o categorie uriasa de public, pasionata de ceea ce se intampla la „Exatlon”, dar si de sport in general. 

Kfetele.ro, una dintre proprietatile online ale Kanal D, a primit Premiul pentru  Cel mai bun site de lifestyle feminin.  

Kfetele.ro este o sursa permanenta de inspiratie pentru femeia moderna, dinamica, mereu aflata in cautare de informatii utile de fashion, beauty, life & style in general.

Site-ul este dezvoltat intr-un format interactiv, accesibil si prietenos si a devenit una dintre cele mai interesante si ofertante publicatii online pentru si despre femeia activa a zilelor noastre.   

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate