Kanal D, primul loc în topul audiențelor, la nivelul întregii țări și la orașe, cu show-ul “Roata Norocului”

Divertismentul de calitate a fost prima opțiune a telespectatorilor aseară, la Kanal D, Stația TV ocupând primul loc, în topul audiențelor cu emisiunea concurs “Roata Norocului”, conform datelor furnizate de Kantar Media România.

Autor: Amalia Florea

Aseară, Kanal D a surclasat celelalte Stații TV, ocupând prima poziție în topul televiziunilor, atât la nivelul întregii țări, cât și la orașe. Ediția de aseară a show-ului, prezentată de Bursucu și  Ana-Maria Barnoschi, i-a avut ca invitați pe Ilan și Alina Laufer, celebrul cuplu acceptând provocarea “Roata Norocului” cu inima deschisă, dar și din dorința a ajuta o familie aflată în dificultate.

Ieri, în intervalul 20:00 – 22:10, Kanal D a fost lider de piață cu “Roata Norocului”, Stația TV acumulând 6,0% puncte de rating și 18,3% cotă de piață, la nivelul

întregii țări, și 4,9% puncte de rating și 15,4% cotă de piață, în rândul publicului de la orașe, conform Kantar Media România. În rândul publicului comercial, Kanal D a ocupat locul secund, înregistrând 3,1% puncte de rating și 14,8% cotă de piață.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Peste 1 milion (1.059.000) de români, din întreaga țară au urmărit ieri, în medie, în fiecare minut al difuzării, în intervalul sus-menționat, emisiunea „Roata Norocului”. Minutul de aur, atins la 21:51, a adunat în fața micilor ecrane peste 1,5 milioane (1.575.000) de fani din întreaga țară.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Dodo, motivul pentru care tatăl nu apare în actele copilului ei: „Nu a fost și nici nu este prezent în viața de zi cu zi”

Cum au marcat-o pe Alexandra Stan violențele impresarului ei! „Trebuie să ne scoatem pe noi din momentele nasoale”

Mădălin Ionescu, moment sincer din intimitate, alături de Cristina Șișcanu: „Pentru un bărbat e și oarecum jenant”

Horoscop 5 Decembrie 2021: astăzi Fecioarele vor avea parte de o surpriză plăcută

Armata obligatorie în România? Adevărul despre legea care a pus pe jar milioane de români

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Alertă mondială! Prima țară din lume care dispare de pe față Pământului. Drama oamenilor este de nedescris. FOTO

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies