Kanye West, doborât de o boală gravă. Kardashian: Are probleme mintale

Kanye West, care recent și-a anunțat candidatura la prezidențialele din SUA, aare mari probleme de sănătate. Kim Kardashian a confirmat că are probleme mintale

Distribuie pe:

Autor: Cristi Bus

Kanye West are probleme grave. Kardashian: Are probleme mintale
Kanye West are probleme grave. Kardashian: Are probleme mintale


In articol:

Kanye West trece prin clipe deosebit de grele după ce acțiunile acestuia i-au dărâmat candidatura la președinția SUA. Kim Kardashian a intervenit public și a solicitat „compasiunea şi empatia” publicului. Recentele izbucniri comportamentale ale soţului său, mogulul rap Kanye West, au pus sub semnul întrebării sănătatea mentală a acestuia. Soția acestuia, Kim Kardashian, a confirmat ipoteza.

Kanye West o acuză pe Kardashian de practici „necurate”

Kanye West (43 de ani) şi-a acuzat soţia că a încercat ''să-l închidă'' în această săptămână pe motive medicale după ce a criticat-o la un miting de campanie şi într-o serie de tweet-uri luni. Avalanşa de postări bizare apărute pe contul oficial de Twitter al lui Kanye West - dintre care majoritatea au fost şterse câteva ore mai târziu - a pornit la doar o zi după ce rapperul şi-a lansat campania pentru preşedinţia SUA, cu o adunare electorală organizată la Charleston, Carolina de Sud, notează Agerpres.

Kanye West are probleme grave. Kardashian: Are probleme mintale
Kanye West are probleme grave. Kardashian: Are probleme mintale

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Miercuri dimineaţă, pe Instagram Stories, Kim le-a reamintit fanilor că soţul său suferă de tulburare bipolară, o afecţiune psihică caracterizată prin episoade alternative depresive, maniacale sau hipomaniacale.

Deşi Kanye West şi-a respins public diagnosticul, Kardashian a cerut publicului să dea dovadă de întelegere faţă de cei care se confruntă cu probleme de sănătate mintală.

Kim Kardashian cere compasiune pentru Kanye West

"Oricine suferă de aşa ceva sau are o persoane iubită în viaţa sa care suferă de asta ştie cât de incredibil de complicat şi dureros este de înţeles", a precizat Kim.

Kanye West are probleme grave. Kardashian: Are probleme mintale
Kanye West are probleme grave. Kardashian: Are probleme mintale

"Nu am vorbit niciodată în public despre cum ne-a afectat acest lucru acasă deoarece sunt foarte protectoare cu copiii noştri şi cu dreptul lui Kanye la intimitate atunci când vine vorba despre sănătatea lui', a adăugat ea. "Dar astăzi simt că ar trebui să comentez din cauza stigmatului şi a concepţiilor greşite despre sănătatea mintală", a explicat vedeta, care este căsătorită cu West din 2014 şi au împreună patru copii.

Kim a adăugat că aceia care înţeleg bolile mintale şi comportamentele compulsive ştiu că familia este neputincioasă dacă persoana care suferă de respectiva afecţiune psihică nu este un minor, deoarece aceasta este cea care trebuie facă paşi pentru a obţine ajutor.

Galerie foto 
Citește și:

Un tânăr de 16 ani a fost împușcat într-un parc din Sălăjan! Se afla la plimbare cu sora lui, în vârstă de 7 ani!

Cine este interlopul care l-a călcat în picioare pe Anaser Duduianu? Gruparea craioveană, mai puternică și mai bogată decât a Duduienilor! FBI și CIA nu s-au putut atinge de ei....

Majorat cu scene incredibile: un stripper a fost cel care a primit cadoul cel mare. Până și Livian a vorbit despre eveniment!

Ce a apărut pe contul ”interlopului Câine”, după ce Nicușor Dan a ieșit Primar al Capitalei?

Sfatul zilei, marți, 29 septembrie 2020. Vești bune pentru nativii din zodia Leu! Noi surprize la locul de muncă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies