Karmen, fiica lui Adrian Minune, s-a externat! Proaspăta mămică a plecat acasă cu Sofia Maria Rosa! Primele imagini

Au apărut primele imagini cu fiica lui Adrian Minune, după externare. Însoțită de familie, Karmen a plecat acasă cu fetița ei.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Karmen, fiica lui Adrian Minune, a născut o fetiță în prima zi a lunii august. Tânăra a fost extrem de emoționată la gândul că avea să o strângă pe Sofia în brațe pentru prima dată după atâtea luni de așteptare. Un apropiat al familiei a declarat că mămica a făcut bagajul de mai multe ori înainte de a pleca la spital. „Împachetează și despachetează de câteva zile. E agitată, vrea să fie sigură că nu îi va lipsi ei și micuței nimic din bagajul cu care va merge la spital”, a declarat sursa citată, înainte ca micuța să vină pe lume.

Citeste si: Primele declarații ale Alinei Pușcaș, după ce a devenit mămică pentru a treia oară! Vedeta a adus pe lume o fetiță

fara descriere

Karmen a plecat acasă cu fetița

Karmen a fost externată. Frumoasa fiică a lui Adrian Minune a fost surprinsă în timp ce părăsea spitalul, alături de familia ei. Mama și soțul ei au fost și ei de față.

„E o competiție pe social media, cu nunți și bebici. A fost o cununie civilă, făcută doar cu familiile și cu prietenii apropiați, de-asta am ținut așa presa mai la distanță, pentru că momentele importante sunt prețioase și sunt prețioase doar pentru noi.

E foarte cuminte și nici nu știe să plângă! Sunt încă în maternitate și nu pot să o las acolo singură, la bebeluși. Nu am apucat să mă odihnesc și parcă nu-mi vine să o las. Tot timpul auzeam mămici că e ceva unicat și nu credeam...dar până nu simți lucrul ăsta, e inexplicabil...par inutile cuvintele, în momentele astea. Imediat după ce a înecput să plângă s-a liniștit instant, ca și cum ar ști că sunt mama ei” a spus Carmen Simionescu într-un interviu telefonic, cu o zi înainte de a fi externată.

sursa foto: Spynews

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate