Vedete

Kasem, in continuare de negasit! Medicul vedetelor e cautat de o firma de securitate la care are datorii EXCLUSIV

Doctorul Kasem, plasticianul vedetelor, este in continuare de negasit. O firma de securitate incearca sa dea de urmele lui.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Kasem, in continuare de negasit! Medicul vedetelor e cautat de o firma de securitate la care are datorii EXCLUSIVicon photo


Kasem Abu Bakr, cel mai cunoscut chirurg plastician din Romania, este de negasit, atat de cliente, cat si de o firma de paza, la care acesta are datorii. Medicul si-a inchis „operatiunile” din Romania si in prezent se concentreaza exclusiv pe clinica pe care a deschis-o in Dubai, stat in care medicina estetica este la mare cautare, iar tarifele sunt mult mai mari.

Medicul Kasem, de negasit! Clientele il cauta pe Facebook


Kasem si-a lasat insa clientele din Romania „cu buza umflata”, ele nemaiputand beneficia de consultatii. Dovada in acest sens o reprezinta si mesajele pe pagina de Facebook a clinicii din Romania, care nu mai este actualizata de aproximativ 10 luni.

Medicul Kasem, de negasit! O firma de paza l-a chemat in instanta


Nu doar clientele il cauta pe Kasem, ci si o firma de paza care-i asigura vila din Ilfov. Aceasta l-a actionat in instanta pe Kasem, pentru ca medicul nu s-a mai prezentat la casierie de ceva vreme, iar bodyguarzii incearca acum sa-si recupereze datoria. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune