Kasem vine azi la tribunal! Taticul "silicoanelor gigant", incoltit de procurori!

La primele ore ale diminetii, la Curtea de Apel, se va judeca recursul procurorilor impotriva sentintei date de Tribunalul Bucuresti de a-l lasa in libertate pe Kasem Abu Bakr, cunoscutul medic estetician care a operat-o pe Nicoleta Luciu.

Distribuie pe:

Autor: Gabriela Grigoriev, Cornelia Ionescu

fara descriereTaticul “silicoanelor gigant” este acuzat de evaziune fiscala, iar procurorii care instrumenteaza cazul sunt foarte duri. Ei afirma ca medicul ar fi tepuit statul roman cu sume de peste 300.000 de euro si ar fi operat fara sa fi avut drept de practica, inca de pe vremea cand era rezident. Doctorul  palestinian este acuzat ca ar fi facut 140 de operatii de marire a sanilor (pentru unele dintre aceste cerand si 7500 de euro),  fara sa treaca in contabilitate costurile interventiilor chirurgicale.

In prima faza, in urma cercetarilor si a actiunilor Politiei, Kasem a fost retinut pentru 24 de ore. Apoi, s-a considerat ca nu este un pericol public si a fost eliberat, moment in care si-a reluat activitatea la clinica. Asa cum spuneam insa, procurorii nu au fost de acord cu decizia judecatorilor si incearca, acum, pe toate fronturile, sa-l trimita iar in spatele gratiilor.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate