Kate Winslet s-a casatorit cu Ned Rocknroll! Nu o sa ghicesti niciodata ce mare actor a dus-o la altar!

Kate Winslet s-a căsătorit cu Ned Rocknroll, nepotul miliardarului Richard Branson, a anunţat agentul de presă al actriţei britanice.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Pot să vă confirm faptul că ea (Kate Winslet, n.r.) s-a căsătorit cu Ned Rocknroll la New York, la începutul acestei luni, în cadrul unei ceremonii private la care au participat cei doi copii ai ei şi foarte puţini prieteni şi rude. Ei erau logodiţi din vară", a declarat agentul de presă al actriţei, informează People.

Potrivit presei britanice, actorul Leonardo DiCaprio a condus mireasa la altar, în cadrul unei ceremonii care a fost atât de discretă, încât părinţii mirelui şi ai miresei nu ştiau nimic despre acest eveniment.

Kate Winslet, în vârstă de 37 de ani, are o relaţie cu Ned Rocknroll, în vârstă de 34 de ani, din toamna anului 2011.

În august 2011, actriţa şi Ned Rocknroll se aflau pe insula Necker din Arhipelagul Insulelor Virgine Britanice din Marea Caraibilor, iar Kate Winslet a ţinut prima pagină a presei mondene internaţionale, după ce a reuşit să o salveze pe mama în vârstă de 90 de ani a miliardarului britanic Richard Branson din incendiul devastator care a cuprins reşedinţa acestuia.

Ned Rocknroll s-a despărţit în 2011 de soţia lui, Eliza, fiica în vârstă de 24 de ani a vicontelui Cowdray, cu care s-a căsătorit în 2009.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate