Katie Holmes şi Tom Cruise vor petrece Crăciunul împreună

Katie Holmes l-a invitat pe Tom Cruise să petreacă ziua de Crăciun împreună, în ciuda faptului că cei doi au divorţat în 2012, în încercarea de a-i oferi fiicei lor, Suri, o sărbătoare perfectă, informează contactmusic.com

Distribuie pe:

fara descriereActriţa, în vârstă de 36 de ani, a fost de acord să se întâlnească cu fostul ei soţ pentru masa festivă de Crăciun de dragul fiicei lor de 8 ani, Suri Cruise.

"Katie vrea să petreacă ziua de Crăciun cu familia ei, dar Suri este pe primul loc în viaţa ei şi este dispusă să facă orice îi stă în putere pentru ca Suri să fie fericită", a declarat o sursă.

Tom Cruise şi Katie Holmes au divorţat în 2012, după şase ani de căsnicie, actriţa americană primind custodia fiicei lor.

"Aşadar, ea l-a rugat pe Tom să vină, iar acesta a acceptat să încerce să îşi planifice vacanţa astfel încât Suri să fie cât mai mult implicată în planurile lui",
a declarat sursa citată, pentru The Sun.

Tom Cruise filmează în această perioadă pentru o nouă peliculă din franciza "Misiune imposibilă", al cincelea lungmetraj din această serie urmând să fie lansat pe marile ecrane pe 25 decembrie 2015.

"Anul trecut Suri a petrecut Crăciunul cu Tom, fiind rândul lui, aşadar să îi fie aproape şi anul acesta este un bonus", a mai spus sursa.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate