Keky, cântărețul pe tocuri, mesaj cutremurător după moartea lui Răzvan Ciobanu: ”Știu în mare parte persoanele aflate pe acele harduri”

Keky, artistul pe tocuri, a postat un mesaj pe net, după ce s-a aflat de moartea tragică a designerului Răzvan Ciobanu.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Keky, pe numele său real Florin Chechisan, recunoscut drept cântărețul pe tocuri, a postat pe rețelele de socializare un mesaj cutremurător în legătură cu moartea designerului Răzvan Ciobanu, dar legat și de hard-diskurile controversate ale sale!

"Hardurile celebrului designer mort într-un "accident de mașină", conțin imagini explicite cu bărbați celebri din showbiz, în timp ce se drogau cu el și întrețineau relații intime.

Sincer, știu în mare parte persoanele aflate pe acele harduri și îmi doresc din tot sufletul să apară numele lor în presă, pentru că hardurile sunt în posesia presei! Ghinion pentru ei! M-aș simți în sfârșit înțeles de cei care mă faceau nebun și spuneau că inventez lucruri...

Cu decedatul trebuia să lucrez la lansarea proiectului meu, încă din 2011, însă trecea printr-o perioadă foarte proastă. Vorbeam destul de des cu el la telefon și mă tot amâna cu hainele pentru proiect, așa că am renunțat în cele din urmă.

Citeste si: Prima reacție a lui Culiță Sterp, după ce s-a aflat că fratele lui este la Puterea Dragostei

Citeste si: Răzvan Ciobanu era terorizat în permanență: ”Sunt 3 oameni care mă amenință, dar nu vreau să dau nume”! În ianuarie, aceștia i-ar fi spart atelierul și i-ar fi furat bunuri de mii de euro DEZVĂLUIRI

Citeste si: Botez secret în showbiz! Adela Popescu și Radu Vâlcan își creștinează chiar acum băiețelul. Avem detalii exclusive despre evenimentul anului

Într-o dimineață m-a sunat și m-a chemat la el. Probabil se simțea singur, pentru că niciodată nu a fost loc de mai mult între noi. Eu eram treaz, pentru că la ora 7 trebuia să ajung la niște analize. Așa am ajuns într-o iarna teribilă, prin 2012, la 4 dimineața, la el acasă, când stătea în zona de Nord a Bucureștiului, lângă Ambasada Chinei.

Erau să mă muște vreo 3 câini vagabonzi. Taxiul nu putea să intre pe stradă din cauza zăpezii și până am găsit numărul blocului, mă rătăcisem pe un câmp, lângă blocul lui.

Când am găsit blocul, nu a mai răspuns nici la interfon și nici la telefon. Dormea în casă, cu luminile aprinse. Statea la parter și l-am vazut.

Ne-am mai întâlnit în 2014 la o lansare de videoclip și doar ne-am salutat din complezență, pentru că relațiile dintre noi deveniseră destul de reci, însă niciodată conflictuale.

Asta din cauza unei persoane aflată pe acele harduri, care a însemnat și înseamnă încă suficient de mult pentru mine.Când ne certam, mergea destul de des la Răzvan, iar Răzvan știa de mine. Cu toate astea nu le-a păsat niciunuia dintre ei că eu sufeream ca ultimul câine... Ba chiar, aveau grijă să aflu că s-au văzut...
Nu îmi face plăcere să abordez acest subiect, însă am simțit nevoia să scriu aceste rânduri, pentru acei oameni din lista mea de prieteni, care încă cred, că eu mă bucur de moartea cuiva... "Moartea e un fenomen simplu în natură, numai oamenii îl fac înspăimântător"! (Marin Preda) Eu te-am iertat, Răzvan. Odihnește-te în pace... 😞", a scris Keky, cântăreţul pe tocuri, pe Facebook.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate