Kemal, pe urmele lui Yildiz, azi în ”Prețul fericirii”

Pentru Alihan și Zeynep lucrurile se complică. Deși a “tras” mult pentru a-i recăpăta încrederea lui Zeynep, Alihan o “dă în bară” din nou.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Zeynep nu mai vrea să audă de Alihan.

Yildiz are multe de ascuns; se pare că actuala soție a lui Halit, deși este tânără, ea a mai fost căsătorită. Alesul inimii ei, la acea vreme, a fost Kemal, un tânăr extrem de chipeș, de care Yildiz era foarte îndrăgostită … doar că acesta nu făcea parte din “lumea bună”, acolo unde tânăra își dorea să ajungă. La scurt timp de la căsătorie, Yildiz și-a părăsit soțul și a plecat în căutarea faimei … a bogăției. Kemal însă, nu a uitat-o pe frumoasa blondă și își dorește să o recucerească.

Kemal o întâlnește pe Ender și amândoi pun la cale un plan minuțios, menit să îi strice căsnicia lui Yildiz. Ender reușește “imposibilul”: Kemal intră în casa familiei Argun.

În familia Argun, certurile sunt la ordinea zilei. Frustrată de faptul că Ender este mai tot timpul în preajma lui Halit, prin intermediul copilulului lor, Erim, Yildiz îl critică constant pe Halit pentru deciziile pe care acesta le ia, în ceea ce-o privește pe fosta soție. Halit, care nu suporta atitudinea “superioară” a lui Yildiz, își găsește, în cele din urmă alinarea în brațele altei femei. 

Citeste si: Raluca de la Puterea Dragostei, prima declarație după ce a fost eliminată! Concurenta a avut un mesaj pentru Andreea Mantea

Citeste si: Jador, în lacrimi! Vezi de ce a plâns solistul! "Totul s-a dat peste cap" EXCLUSIV!

Citeste si: George, fratele lui Alex Zănoagă, intră în casa de la Puterea Dragostei?

Defne continuă “atacul” asupra lui Halit. Femeia, care i-a fost iubită, în trecut, carismaticului afacerist, încearcă să îl recucerească. Yildiz nu suspectează nimic, iar Defne profită din plin de naivitatea acesteia.

Nu ratați azi un nou episod din ”Prețul fericirii”, de la 20.00, la Kanal D.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P