Kemal, scos din “joc” de Yildiz, azi în ”Prețul fericirii”

De când Ender a primit o funcție importantă în firma lui Halit, lucrurile s-au precipitat în familia Argun.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Mai mult, soțul lui Yildiz este supărat pe soacra sa, după ce a aflat că femeia își vinde apartamentul cumpărat de el. În plus, Kemal încă încearcă să-și rezolve problemele pe care le are în afaceri, și speră să primească susținerea socrului său.

fara descriere

Yildiz găsește momentul prielnic pentru a-l scoate din “ecuație” pe Kemal. Sătulă de gelozia acestuia și, mai ales, temându-se că temperamentul lui Kemal îi va afecta căsnicia cu Halit, Yildiz acționează. Kemal este scos din “joc” de Yildiz. Zehra devine, și ea, victima complotului lui Yildiz.

Citeste si: ULTIMA ORĂ! Adelina Pestrițu s-a căsătorit AZI! Avem imagini si informații-bombă de la fața locului. Frumoasa brunetă a devenit doamna Șteblea | VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei a stârnit râsete! Ce a făcut concurenta i-a speriat, dar și amuzat pe toți! ”Lasă, că-ți face bine la față!”

Citeste si: Alex Zănoagă, făcut praf: „Pune mâna și muncește! Simina stă cu tine doar pentru...”

fara descriere

Ender și Caner află că Yildiz și Kemal vor avea o întâlnire și, convinși că între cei doi foști soți sunt relații extraconjugale, îi “denunță”. Când Halit și Zehra ajung față în față cu “inculpatii”, tensiunile izbucnesc.

fara descriere

Nu ratați azi un nou episod din ”Prețul fericirii”, azi, de la 20.00, la Kanal D

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate