Vedete

Keo a vorbit pentru prima data despre fiica lui Arya Violette: "Sunt indragostit iremediabil! Fetita seamana foarte mult cu mama"

Keo a fost invitat in emisiunea Teo Show si avorbit despre fetita lui Arya Violette. Cantaretul a recunoscut ca e indragostit iremediabil de bebelusa lui si a spus cum a decis sa ii aleaga numele.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


Keo a vorbit pentru prima data despre fiica lui Arya Violette: "Sunt indragostit iremediabil! Fetita seamana foarte mult cu mama"icon photo

Keo a vorbit despre fetita lui Arya Violette. Invitat in emisiunea Teo Show, cantaretul nu s-a sfiit sa spuna ca e indragostit iremediabil de bebelusa lui, care implineste cinci luni. Fetita lui Keo si a lui Misty comunica deja cu parintii ei, iar Keo spune ca e innebunit si terminat dupa cea mica. Cantaretul a dezvaluit ca Arya Violette seamana cu mama lui, iar numele micutei este dat in cinstea mamei artistului, Violeta, dar si pentru ca el este un fan Prince si al piesei "Purple Rain". Cel de-al doilea nume, Arya este un nume muzical, a spus Keo, dar a si recunoscut ca a fost un mare admirator al personajului Arya Stark din Game of Thrones.

Impreuna cu Alexandra (Misty), Keo a ales numele deosebit al fetitei lor. "Violeta este mama. In primul rand, fetita seamana foarte mult cu mama, dar a luat si frumusetea de la Alexandra" "Arya...recunosc, este un nume foarte muzical si, in al doilea rand, ne-am uita cu mare placere la Game of Thrones si ne placea foarte mult caracterul Aryei Stark din Game of Thrones", a spus Keo in emisiunea Teo Show.

Piesa "Lalele, lalele" a fost remixata de Keo si este un omagiu pentru nasul lui Temistocle Popa.

Keo a facut si o dezvanuire in premiera, in platoul Teo Show. Temistocle Popa este nasul de botez al artistului, iar Keo i-a adus un omagiu iubitului nas, cu noul slagar pe care l-a lansat. Keo a spus ca nasul lui i-a fost si bunic si mentor si ca se bucura ca a putut sa cante ceva compus chiar de Temistocle Popa.


 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune