Keo, ambasador al celui mai mare festival retro din Europa

În acest an, Keo a fost numit ambasador al DISKOteka, cel mai mare festival retro din Europa, ce va avea loc pe 1,2 și 3 mai 2020 pe stadionul Dan Păltinișanu din Timișoara!

Distribuie pe:

Autor: I.A.

În acest an, Keo a fost numit ambasador al DISKOteka, cel mai mare festival retro din Europa, ce va avea loc pe 1,2 și 3 mai 2020 pe stadionul Dan Păltinișanu din Timișoara!


In articol:

“Este o bucurie și o onoare să fiu ambasadorul celui mai mare festival retro din Europa, DISKOteka 2020, pentru că acesta este mai mult decât un simplu spectacol, este o întreagă poveste și o experiență unică! Abia aștept să ne vedem la Timișoara cât mai mulți și să ne distrăm pe muzica anilor ‘80-‘90”, spune Keo.

Citeste si: Omenirea e pusă în pericol de o altă nenorocire. Cu ce vor să ne hrănească - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

DISKOteka Festival nu este un spectacol, nu este un eveniment, este o poveste! Este povestea a milioane de oameni, din țară și de peste hotare, care au crescut cu melodiile unor mari artiști. DISKOteka Festival este singurul eveniment din România care a reușit să strângă de la prima ediție un număr impresionant de artiști internaționali, într-un singur loc. Este evenimentul care a reușit să adune peste 100.000 de persoane pe stadionul Dan Păltinișanu din Timișoara.

 Ce artiști internaționali vor fi prezenți la DISKOteka

Lineup-ul din 2020 îi aduce la Timișoara pe: Dj Bobo, Tehnotronic, Londonbeat, Blackbox, Savage, Mauro, Rozalla, System in Blue, ICE MC, Gina T, Urban Cookie Collective, Las Ketchup, Boney M Xperience sau NANA.

“Am pornit de la 90 de km de cablu, 23 de tiruri, 3000 de reflectoare și lumini, 40 ecrane led și 30 de ore de spectacol în 2019. Acum, evoluția este o responsabilitate tratată de maximă seriozitate. Trebuie să oferim României cel mai mare spectacol din toate punctele de vedere: de la artiști, la decor, scenă sau lumini. Pregătirile pentru noua ediție au început deja, vom colabora cu profesioniști din mai multe părți ale Europei, astfel încât să răspundem așteptărilor pe care le au fanii DISKOteka”, spun organizatorii.

Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile cu un noroc incredibil în 2021

Nu este real. Adevărul despre cazurile COVID-19: E de 15 ori mai mare

Scandal la Pro Tv! Cine sunt cei patru finaliști la Ferma și cine va câștiga proba finală! Acuzații extrem de grave

Oana Zăvoranu vrea să se mute definitiv din România?! Anunțul făcut de cunoscuta actriță

Anca Serea se pregătește să devină mămică pentru a 7-a oară?! Detaliul care a dat-o de gol pe soția lui Adi Sînă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies