Keo, atac dur la Andreea Balan! "Vreau sa ma uite! E razbunatoare si are multa ora! O iubesc enorm pe Alexandra si vreau o familie cu ea" - Cuvintele astea o vor lovi grav pe fosta iubita!

Atacurile la adresa lui Keo facute de Andreea Balan la o emisiune de la Antena 1 au reusit sa il enerveze la culme pe acesta. ##VIDEO262131##

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descrierefara descriereArtistul a ales sa dea o ultima replica fostei sale iubite si a facut-o in direct, la WOWbiz. "Oarecum ma asteptam la o reactie violenta pentru ca asa cum va spuneam ieri este o razbunatoare, iar razbunarea ei nu are nicio limita. Eu vreau sa va spun ca refuz sa mai joc acest joc al Andreei care da dovada de orice, sa calce absolut totul in picioare. Eu vreau sa o intreb ca daca eu sunt acel om pe care il descrie, daca am toate defectele pe care le spune, daca toate acuzatiile care ea mi le aduce ar fi reale, de ce a stat cu mine opt ani de zile? Am vorbit despre ea pentru ca Andreea a incercat sa imi distruga imaginea si cariera. M-a prezentat publicului ca fiind un profitor fara scrupule si vreau sa spun ca nu sunt nimic din toate acestea. Vreau ca aceasta persoana sa ma uite si sa ma lase sa imi continui viata personala si profesionala, la fel cum o face si ea in bratele iubitului ei de aproximativ sase luni. Eu, din acest moment, sterg orice urma de Andreea Balan si o las sa vorbeasca pana cand va disparea orice urma de rautate din ea.", a concluzionat Keo despre acest scandal.

fara descriereKeo a facut mai apoi niste declaratii care o vor scoate cu adevarat din minti pe fosta lui iubita, Andreea Balan. El a spus ca Alexandra reprezinta viitorul lui si ea este femeia alaturi de care isi va intemeia o familie. "In legatura cu Alexandra, m-a deranjat foarte mult ca s-a vorbit de ea. Ea face parte din mine si nu accept sa se mai vorbeasca urat de ea. Eu cu Alexandra traiesc o poveste extraordinara de dragoste de mult timp. Ne iubim enorm. Vina a fost a mea pentru ca eu nu am stiut sa ii spun Andreei ca ma indragostisem. Nu Alexandra a spart casa. Sa nu se mai spuna ca ea a fost veriga a doua, pentru ca nu e asa. E o dragoste sincer cum doresc tuturor sa aiba. Viitorul meu e alaturi de Alexandra si include casnicia si chiar copilul", a spus la WOWbiz.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate