Keo nu mai vrea sa auda de Andreea Balan! S-a dedicat complet relatiei cu Misty! "Ii compun piese Alexandrei! Ma bucur ca eu si Andreea am luat-o pe drumuri diferite"

A trecut mult timp de cand tinea prima pagina a ziarelor, iar jurnalele de stiri incepeau cu informatii despre despartirea dintre el si Andreea Balan.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereAcum are proiecte in desfasurare, concerte si nicio problema cu fosta iubita.  "Eu nu m-am intalnit cu Andreea la concertele pe care le facem la evenimente. Asa s-a intamplat si in anii precedenti, cand eram impreuna. Oricum, daca ma intalneam cu Andreea in concerte n-ar fi fost o problema. Suntem profesionisti si stim cum sa tratam aceasta problema.", a spus artistul.

fara descrierePerioada in care se afla in plin scandal cu Andreea Balan a fost una extrem de stresanta pentru Keo, dar a reusit sa scape si de aceasta problema care il apasa. "M-a deranjat foarte tare modul in care s-a tratat aceasta despartire a mea cu Andreea. Eram extrem de stresat in perioada respectiva. Nu mi-a placut ce vedeam, dar asa se intampla cand esti in lumina reflectoarelor. Ma bucur ca amandoi avem acum un drum frumos in viata. Poate, in viitor, vom mai colabora. Momentan nu s-a pus problema de asa ceva. ", a spus Keo la Acces Direct.

fara descriereDaca nu mai are nicio relatie cu Andreea Balan, Keo nu poate sa spuna acelasi lucru si despre cum stau lucrurile intre el si Misty. "Alexandrei i-am facut o piesa, am filmat la noul ei videoclip si va iesi pe piata in saptamanile urmatoare. Ce sa va spun, da, ii scriu piese", a dezvaluit Keo.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate