Keo plange dupa Andreea Balan! I-a transmis ca isi doreste copii, iar ea l-a umilit in ultimul hal! Uite ce raspuns i-a oferit la insistentele lui!

Andreea Balan si Keo au trait impreuna timp de sapte ani, dar visul lor a fost spulberat de el care a decis ca are nevoie de o amanta.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereBomba a explodat in aceasta vara, iar cei doi s-au desparit. Andreea si-a gasit alinarea in bratele unui american, in timp ce Keo a ramas singur dupa ce a fost parasit de Misty.

Desi mereu s-a batut cu pumnul in piept si a spus ca nu vrea sa isi intemeieze o familie, se pare ca acum, discursul lui Keo, s-a schimbat si i-a transmis Andreei ca e dispus sa devina tata. "Nu imi imaginez viata mea fara un copil si o familie. Vreau si un baietel pentru a merge la fotbal, dar si o fetita.", a spus el.

Andreea i-a raspuns intr-un interviu acordat pentru Acces Direct si l-a facut praf pe fostul iubit. "O relatie creata pe nefericirea altora nu avea cum sa rezista. Dumnezeu a reglat lucrurile. Daca eu am suferit de pe urma relatiei lor, acum a trebuit sa sufere si el. Uite cum e viata asta. Pana acum o luna nu isi dorea niciun fel de copil si avea si amanta, iar acum, cand viata l-a lovit, vine si spune lucrurile astea.", a explicat ea.

Cu toate astea, artista a marturisit ca ar putea sa aiba o relatie civilizata cu Keo, dar doar din punct de vedere profesional. "Suferinta a trecut. Furtuna a trecut. Daca la inceput spuneam NU la orice legat de el, acum cred ca putem avea o relatie foarte frumoasa de amicitie. Pot merge la studio la el sa inregistrez si lucruri de genul asta.", a mai spus ea.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate