Khagendra Thapa Magar, cel mai scund bărbat din lume, a murit la vârsta de 28 ani

Khagendra Thapa Magar a fost cel care a deținut titlul de cel mai scund bărbat din lume cu o înălțime de doar 67,08 centimetri.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere

In articol:

Khagendra Thapa Magar, cel care a deținut titlul de cel mai scund bărbat din lume, a murit astăzi la vârsta de 28 de ani, potrivit autorităților din Nepal.

Citeste si: Roxana și Jador, urme suspecte pe gât! Fanii Puterea dragostei au făcut imediat asocierea

Citeste si: O farmacie a luat amendă de 500.000 de dolari după ce a încercat să profite de pe urma virusului ucigaș din China

Citeste si: Preoții români țin slujbe pentru bolnavii cu coronavirus: „Datoria creştinilor este de a ne ruga unii pentru alţii”

Cel mai scund bărbat din lume a murit la vârsta de 28 ani

Cauza morții bărbatului nu este cunoscută încă, dar medicii susțin că ar fi avut o pneumonie severă și cântărea doar șase kilograme.

„Era atât de mic când s-a născut, încât nu încăpea în palma mâinii”, a declarat fratele lui. Bărbatul a fost o celebritate internaţională şi a călătorit în foarte multe ţări, fiind chiar gazdă la unele emisiuni din Franţa, Spania sau SUA.

fara descriere

Acum 10 ani, Magar a fost declarat cel mai scund bărbat din lume, conform Guinness World Records, cu o înălţime de 67,08 centimetri. A deţinut, totodată, recordul pentru cel mai scund adolescent, având o înălţime de 65,58 centimetri la momentul respectiv. 

fara descriere

Khagendra Thapa Magar era pasionat de muzică și instrumente muzicale și dansa mai bine decât o persoană cu o înălțime normală, potrivit Rana.

În anul 2012, titlul pentru cel mai scund bărbat din lume a fost dat pentru două categorii, persoane care se pot deplasa şi nedeplasabile.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate