WOW

Kim Kardashian aruncă bomba: "Eram drogată cu ecstasy când m-am măritat"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Kim Kardashian aruncă bomba: "Eram drogată cu ecstasy când m-am măritat"icon photo
 
Kim Kardashian, una din cele mai populare influencere ale momentului, vedetă în propriul sitcom Keeping Up With the Kardashians şi soţia celebrului rapper Kanye West, a făcut o mărturisire şocantă în cel mai noul episod al show-ului în care apare alături de familia ei. 
 
Bruneta a vorbit cu surorile sale despre droguri şi scurta ei experienţă cu substanţele ilegale. Kim a recunoscut că în jurul vârstei de 20 de ani a avut de-a face cu drogurile, în special cu ecstasy, şi că nu ar mai repeta niciodată experienţa. 
Motivul? L-a spus chiar ea!
 
 
"M-am măritat în timp ce eram drogată cu ecstasy. Prima dată! Am luat o dată ecstasy şi m-am măritat. A doua oară când am luat ecstasy am făcut un sex tape", a spus Kim. 
 
Kim Kardashian aruncă bomba: "Eram drogată cu ecstasy când m-am măritat"
 
Kim Kardashian a avut o căsnicie de scurtă durată cu producătorul muzical Damon Thomas, pe când avea doar 19 ani. Căsnicia a durat din anul 2000 până în 2004, iar Kim şi-a acuzat fostul soţ de violenţă domestică. 
Ceva mai târziu, în 2007, în timpul relaţiei cu Ray J, cei doi s-au filmat în timpul unei partide de amor incendiare. După despărţire, Ray J a făcut caseta publică, iar Kim a cunoscut celebritatea la cote înalte. 
 
Lidia Buble este somată de Fisc să îşi plătească datoriile! Firma cântăreţei a făcut un profit colosal! | EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari!  Compania lor cu sediul la New York i-a uimit pe americani!icon photo

Stiri

Doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari! Compania lor cu sediul la New York i-a uimit pe americani!

Daniel Dines şi Marius Tîrcă sunt doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari.

Titlu secțiune