Kim Kardashian face dezvaluiri intime despre viata de cuplu!

Starleta TV Kim Kardashian a dezvăluit care este secretul unui mariaj de succes, spunând că soţul său, rapperul Kanye West, o face să se simtă "femeia anului" în fiecare zi şi îi acordă sprijinul de care are nevoie.

Distribuie pe:


fara descriere


Kim Kardashian a dezvăluit în emisiunea de televiziune americană "Project" care este secretul mariajului său de succes cu Kanye West, , informează contactmusic.com.

"Mă face să simt că sunt femeia anului în fiecare zi! Este cea mai încurajatoare persoană. Ne simţim bine împreună. El spune: «Hai să ne purtăm unul cu celălalt ca şi cum ar fi aniversarea noastră în fiecare zi»", a declarat Kim Kardashian.

De asemenea, starleta a mărturisit că îşi doreşte mai mulţi copii cu soţul său.

Kardashian şi Kanye West au o relaţie din 2012, iar fetiţa lor, North, s-a născut la jumătatea lunii iunie 2013. Vedeta de televiziune şi rapperul american s-au căsătorit pe 24 mai, la Florenţa.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cel mai recent album al său este "Yeezus", lansat în iunie 2013.

Kim Kardashian, protagonista producţiei TV "Keep Up with the Kardashians", este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare ridicându-se la peste 6 milioane de dolari în 2013.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate