Kinga Sebestyen ajută persoanele supraponderale să slăbească până la 150 kilograme

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Kinga Sebestyen, instructor şi dezvoltator al programelor Kangoo Jumps în România, şi peste hotare, ajută persoanele supraponderale, cu greutatea între 90 şi 200 de kilograme, să slăbească într-un mod sănătos, chiar şi 150 de kilograme.

Va reuşi acest lucru prin programul pe care l-a inventat, Fat Burning, mişcare graduală pe ghete rebound, rezistente la o astfel de greutate, şi dietă personalizată.

Începând cu luna ianuarie, cei care se înscriu în acest program, vor începe antrenamentele personalizate, câte 90 de minute, de trei ori pe săptămână, alături de instructorii săi acreditaţi

din întreaga ţară. Aceştia, având la îndemână programul special Fat Burning şu sprijinul specialiştilor în nutriţie, vor ajuta persoanele supraponderale să facă sport, prin mişcări lejere la început, mai energice pe măsură ce avansează, inclusiv pe ghete cu arcuri rebound din noua generaţie, ce suportă greutate de până la 200 de kilograme. (https://kingasebestyen.com/conceptul-fbbk/)

Se aşteaptă ca cei care se înscriu în program să slăbească câte 10 kilograme pe lună.

Pentru ca cei înscrişi să fie şi mai motivaţi, la finalul cantonamentului, cei care au avut cele mai bune rezultate, vor fi premiaţi. Cei care vor reuşi să ajungă la target vor putea câştiga premii în bani (500 euro de la Kangoo Club Romania, transformare de look oferită de Tabya, rochie elegantă Mathilde, costum sport Diamond by Adesgo, pachet de beauty Botis Gizella, dieta personalizată Alin Iova, lenjerie Diamond by Adesgo.

Cei care vor să slăbească şi să îşi schimbe radical stilul de viaţă se pot înscrie în concurs până la 7 ianuarie trimiţănd email cu nume, prenume, localitate şi număr de telefon la: [email protected] şi vor trebui să achiziţioneze pachetul cu care vor putea să ajungă la rezultatele dorite: antrenament (250 lei), nutriţie (100 lei), ghete rebound (250 euro, inclusiv în rate), program detox (543 lei, doar în prima lună).

Anul trecut, peste 500 de români s-au înscris pentru a intra într-un cantonament de trei luni, cu scopul de a scăpa de stratul de grăsime şi de kilogramele în exces. Participanţii, supravegheaţi de instructori din toată ţara şi de nutriţionişti, au fost decişi astfel să îşi schimbe radical stilul de viaţă, făcând mişcare şi fiind mult mai atenţi la alimentaţia zilnică.

 

Cum vor slabi

Ineditul programului “Fat Burning”, dezvoltat de Kinga Sebestyen, constă în îmbinarea ideală a sesiunilor

de sărituri cu ghete Kangoo Jumps şi mişcările cu gantere uşoare ce au rolul de a tonifia muşchii braţelor, ai spatelui şi ai abdomenului. Mai mult, fiecare oră de program Fat Burning se încheie cu o serie de exerciţii pe saltea, participanţii executându-le purtând ghete Kangoo Jumps, care cântăresc 4 kilograme .

În acest mod, se ard calorii, se subţiază stratul de grăsime, se elimină celulita, iar întreaga musculatură a trupului devine bine lucrată.

Prin urmare, efortul depus oferă rezultate rapide, uimitoare, iar moralul participanţilor se îmbunătăţeşte de la o sesiune la alta.

Distracţie eficientă

Sesiunile de “Fat Burning” necesită efort continuu, dar fără a se ajunge la extenuare. Kinga a îndrumat chiar la realizarea unui mixaj muzical pe ritmurile căruia au loc toate exerciţiile fizice, şi care oferă un plus de veselie şi adrenalină, creând o stare de euforie similară dansului din discotecă, momente în care participanţii uită de grijile cotidiene şi formează o echipă unită.

Consiliere după program

Kinga Sebestyen participă la orele demonstrative din cadrul acestui program, monitorizând îndeaproape rezultatele participanţilor cu o echipa formată din Doctori  de la universitatea de medicina Oradea , Kinetoterapeuţi , nutriţionişti .

După fiecare sesiune, ea stă de vorbă cu participanţii interesându-se direct de evoluţia acestora, încurajându-i şi oferindu-le sfaturi pentru continuarea programului.

Alimentaţie sănătoasă

Programul de nutriţie asociat orelor de “Fat Burning” a fost creat de Kinga Sebestyen şi susţine o alimentaţie sănătoasă, bazată pe produse naturale, cu un consum zilnic de fructe, legume, cereale, carne slabă şi suplimente alimentare care sunt recomandate şi de specialiştii în nutriţie ,

Este un program uşor de urmărit , fără diete drastice .

Vârste diferite

Cel mai tânăr participant la programul “Fat Burning” a avut vârsta de 16ani (limita acceptată pentru copii), iar cel mai în vârstă 65 de ani.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Numaratoarea inversa a inceput! Doar patru zile ne mai despart de premiera noului serial „Povestea noastra”, care incepe in prima zi a Noului An, pe 1 ianuarie, de la ora 20:00,...

Ce a păţit Iulian Pîtea când s-a întors de la Exatlon! "Am avut parte de încă un şoc"

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop 21 Ianuarie 2021: astazi, pentru Scorpioni, surprizele nu au oprire

Borcea e în stare de ȘOC! Boala îngrozitoare de care suferă de 20 de ani

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

Istoria secretă. Au românii vocația trădării? Ce spun germanii?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies