Kinga Sebestyen se face pilot de avion! Antrenoarea de Kangoo Jumps ia cursuri de pilotaj!

Prin prisma sportului pe care il practica de o viata, Kinga Sebestyen, celebra antrenoare de Kangoo Jumps, iubeste adrenalina.

Autor: C.I.

Bruneta face miscare zilnic si ii place la nebunie sa conduca. In ciuda faptului ca de foarte multe ori este extrem de obositor sa stea la volan zile intregi pentru a se deplasa la congrese de Kangoo Jumps si intalniri de business in marile orase ale Europei, ea nu renunta la soferie! (intra sa vezi imagini fierbinti cu Kinga Sebestyen)

 

Mai mult, antrenoarea de fitness si-a descoperit, mai nou, o alta pasiune: pilotajul. Dupa ce s-a reintalnit cu un prieten din copilarie, care detine in prezent doua aeronave de mici dimensiuni si o pista de aterizare privata, ea a inceput cursurile pentru a deveni instructor acreditat si a conduce un avion!

“De cand am inceput sa predau si sa fac cunoscut Kangoo Jumps, acum doua decenii, am calatorit in toata lumea, de multe ori avand zboruri de 16, 20, chiar 40 de ore.

Sentimentul de a zbura cu un avion mic, de 2 sau 4 persoane, este insa de nedescris. A fost ceva de vis! Norii pufosi dintre munti, cerul de un albastru altfel, o culoare pe care nu am mai vazut-o niciodata. Am vazut Romania de sus, Predeal, Sinaia, Bucuresti, autostrada, masinile, campiile, era ca un basm. La inceput mi-a fost frica de turbulente, dar mi-am pastrat calmul. Instructorul chiar mi-a spus ca m-am comportat mult mai bine decat alti oameni cu care a zburat.
Cel mai fain a fost ca am facut atat de putin de la Miercurea Ciuc la Bucuresti, traseu pe care il faceam in 5 ore in mod normal. Sa zbor a fost un vis de-al meu, pe care acum l-am indeplinit”
, declara Kinga Sebestyen, care trebuie sa parcurga 40 de ore de zbor pana sa obtina brevetul de pilot.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies