Kira Hagi a inregistrat prima ei piesa in studiourile Crinei Mardare! Partea muzicala o va ajuta foarte mult in actorie!

Kira Hagi se pregateste sa plece la studii in Statele Unite ale Americii! “Am discutat cu Kira despre ce vrea sa faca in viitor si mi-a spus ca ea isi doreste sa devina actrita. Este foarte determinata, iar noi o sprijinim din toate punctele de vedere”.

Distribuie pe:

fara descriere“Am discutat cu Kira despre ce vrea sa faca in viitor si mi-a spus ca ea isi doreste sa devina actrita. Este foarte determinata, iar noi o sprijinim din toate punctele de vedere”. Este o declaratie de presa facuta cu mult timp in urma de Gica Hagi despre fiica lui. Ei bine, Kira a ajuns iata la varsta maturitatii, iar talentul ei in teatru si film a inceput sa fie apreciat de cei mai importanti oameni in domeniu. Cu totii au spus la unison ca fata este foarte talentata, iar numele Hagi va fi reprezentat cum se cuvine in lumea teatrului si filmului. Mai mult, Kira a dezvaluit pe contul ei de socializare ca  a inregistrat prima ei piesa muzicala in studiourile Crinei Mardare: “Sunt 2 ani de cand m-am dus cu maaari emotii, prima data, sa o intalnesc pe Crina Mardare in studioul sau in care apoi tot aveam sa revin, sa-mi lucrez vocea. Si a venit si acest moment de final, cand am inregistrat 2 melodii! Yey!!!”. Este vorba despre piesa " The game of Love”, a lui Santana. Partea muzicala ii va folosi Kirei in viitoarea profesie de actrita, deoarece, dupa cum se stie, orice actor complet trebuie sa stie sa si cante. “Kira este talentata si din punct de vedere muzical. Este foarte ambitioasa si studioasa. Din cate stiu, ea va merge la o universitate de specialitate din Los Angeles. A aplicat si pentru alte universitati de profil din Statele Unite, peste tot fiind foarte apreciata, dar in cele din urma a ales sa mearga in Los Angeles, pentru ca are ceva rude acolo. Cred ca va ajunge un mare nume in lumea teatrului si filmului”, a explicat Crina Mardare pentru WOWbiz.ro.

fara descriere

Voltaj lanseaza videoclipul “Ultima secunda”! Fiica lui Gica Hagi joaca in el

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate