„Kitchen Nightmares” vine in Romania!

Un nou format de succes la nivel international - „Kitchen Nightmares” (format detinut de Optomen) va putea fi urmarit din primavara lui 2015 la PRO TV!

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereVersiunea din România va fi difuzata în prime time, începând cu primavara anului viitor. Gazda emisunii va avea la dispozitie câteva zile pentru a salva de la faliment si îmbunatati restaurantele, venind cu idei fresh si strategii inovative de business. Vor fi examinate pâna în cel mai mic detaliu meniul, calitatea preparatelor, costul acestora, bucatarii, personalul sau echipa de servire.

În prima zi, CHEFul va identifica problemele cu care se confrunta proprietarii restaurantelor. Urmeaza punerea în aplicare a planului de actiune care cuprinde rebranding-ul preparatelor si discutia cu întreg staff-ul restaurantului, inducând o stare general descrisa de un singur cuvânt: schimbare. Ulterior, restaurantul va fi închis pentru a începe marea schimbare, de la meniuri, la service.

În ultima zi, proprietarul va descoperi schimbarile iar CHEFul îi va prezenta meniul, schimbarile decorative, îmbunatatirile din bucatarie si modalitatile de promovare.

Sursa: apropotv.ro


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate