Klaus Iohannis a făcut anunțul legat de cazul Caracal: „Da, e adevărat”

Mama Luizei Melencu va fi primită vineri la Palatul Cotroceni.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Informație de ultimă oră în cazul Caracal. Monica Melencu, mama Luizei Melencu, tânăra de 18 ani care a fost răpită de criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă, va fi primită în cursul zilei de vineri la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis, Președintele României, a făcut anunțul.

„Da, e adevărat. Am rugat un coleg, consilier prezidențial să o primească pe doamna Melencu. Vineri”, a spus Klaus Iohannis, la Cotroceni, întrebat dacă va avea o întrevedere cu mama Luizei Melencu.

fara descriere

Citeste si: Fuego a primit un premiu special pentru promovarea valorilor românești

Citeste si: Reacția mamei Luizei Melencu, după ce complicele lui Dincă a fost reținut: ”Eu știu că omul acesta e un om care bea”

Citeste si: Bărbatul care a terorizat-o pe Mara Bănică a fost prins: ”Dacă nu-i dădeam bani, îmi scotea mațele”

Reacția mamei Luizei Melencu, după ce complicele lui Dincă a fost reținut

În cursul acestei zile, complicele criminalului din Caracal, Gheorghe Dincă, a fost reținut. Mama Luizei Melencu a transmis un mesj despre acest bărbat - cel cu o arsură pe mână. Femeia a mărturisit că a auzit despre el că a consumat băuturi alcoolice.

„Nu ştiu cât este de adevărat. Persoana asta de 46 de ani are declaraţia la dosar. Noi ieri (marţi – n.r.) am văzut dosarul, dar nu ştiu cât poate fi de adevărat. Omul acesta, până acum de ce n-a declarat? Într-adevăr, scrie omul ars, cum îl cheamă… Nici nu mai ştiu cum îl cheamă. Sunt bulversată. E vecin cu Dincă, da. L-am mai văzut. Nici nu ştiu cum să spun… Acesta e un om care bea, nu ştiu cât poate fi de adevărat. Probabil cineva l-a forţat, nu ştiu. Fane, Fane îl cheamă.

Citeste si: A fost reținut complicele lui Gheorghe Dincă! Cine e bărbatul care a violat-o și el pe Luiza Melencu

Citeste si: Bărbatul care a terorizat-o pe Mara Bănică a fost prins: ”Dacă nu-i dădeam bani, îmi scotea mațele”

Citeste si: Monica Pop, dezvăluiri incredibile: „Sunt șarlatani care au spus că mă cunosc și iau bani în numele meu”

Pentru noi, orice pistă e importantă, dar nu ştiu cât poate fi de adevărat. De ce n-a declarat până acum? Nu m-am întâlnit cu el, dar noi am stat în Caracal 20 de ani. Eu ştiu că omul acesta era un om care bea. El e ars pe mâini. Eu nu mai ştiu ce a declarat că a făcut, nu mai ţin minte. El mergea prin curtea lui Dincă. Asta îmi amintesc că a declarat, dar când s-a ars la mâini nu-mi aduc aminte, în declaraţie, ce a scris. Trebuie să citesc iar să văd despre ce e vorba. Noi am studiat abia 19 dosare. Toate sunt 30. Am citit declaraţia din dosar. Că îl cheamă Fane, dar nu că a violat-o pe Luiza . Asta nu pot confirma că ar fi scris aşa ceva. Declaraţia lui este la dosar. Am dat peste o declaraţie de-a acestui Fane cu mâinile arse”, a declarat Monica Melencu pentru Mediafax.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate