Klaus Iohannis anunță o nouă etapă de relaxare a măsurilor: „Răspunderea revine tot mai mult fiecărui român”

Preșdintele Klaus Iohannis a declarat în conferința de presă de după ședința de Guvern că urmează o nouă etapă de relaxare a măsurilor.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Klaus Iohannis anunță o nouă etapă de relaxare a măsurilor


In articol:

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, miercuri, că se vor lua în continuare măsuri de relaxare a restricţiilor impuse de pandemie, dar avertizează că virusul este în continuare prezent şi este importantă păstrarea distanţei, purtarea măştii pentru a nu pierde controlul ”acum la final asupra acestei epidemii”.

Citeste si: Amintiri cu mafioți! Legendarului Pian: ”I-a făcut lui Vijelie o rană în barbă, iar eu i-am rupt mâna!” Cum se reglau conturile în lumea interlopă a anilor '90

Klaus Iohannis anunță o nouă etapă de relaxare a măsurilor: „Răspunderea revine tot mai mult fiecărui român”

”Am luat măsuri de relaxare şi vom lua în continuare. Atrag atenţia: virusul este încă în societate. Este foarte improtant să fim conştienţi de aşa-numita noua normalitate în care vom trăi. Încercăm să relaxăm cât mai mult restrucţiile, însă e clar că acum răspunderea revine tot mai mult fiecărui român. Purtatul măştii, distanţarea, spălatul pe mâini rămân extrem, extrem de importante pentru a nu ierde controlul acum la sfârşit asupra acestei epidemii”, a afirmat, miercuri, preşedintele Klaus Iohannis.

Citeste si: Alexandru Rafila, despre concediile românilor: "E mai puțin probabil să ne îmbolnăvim acolo"

Acesta a transmis şi un mesaj tuturor românilor: ”Vă doresc tuturor să rămâneţi sănătoşi”.

Citeste si: Prima veste bună despre coronavirus! Un specialist reputat din Italia: ”Virusul din punct de vedere clinic nu mai există”

O nouă etapă de relaxare a măsurilor este preconizată din 15 iunie, activităţile care vor fi reluate depinzând, însă, de situaţia epoidemiologică.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate