Klaus Iohannis, declaratii siropoase despre sotia sa! "A fost o chimie intre noi inca de la inceput! A fi indragostit nu este o arta!" - Vezi descrierea fabuloasa facuta de presedinte!

Klaus Iohannis, actualul presedinte al Romaniei, a scris un roman autobiografic intitulat "Pas cu Pas", iar in acesta exista si un capitol pe care politicianul i l-a dedicat sotiei sale.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereIohannis a vorbit despre modul in care si-a cunoscut sotia si cum au ajuns sa formeze un cuplu de mai bine de 25 de ani. kalooga_36441" Tot in timpul facultatii am cunoscut-o pe sotia mea, Carmen, dar in vechiul cerc de prieteni. A fost invitata de prieteni de-ai nostri care au ramas in Sibiu. Ne-am placut, pur si simplu, iar chimia dintre noi depaseste orice descriere. Daca se intalnesc doi oameni care se plac si se inteleg, restul devine irelevant. Este foarte usor ca doi oameni tineri sa se placa si sa se indragosteasca, si asta mi s-a intamplat si mie cu sotia mea. Am fost un cuplu de indragostiti multi ani. A durat mult pana cand ne-am casatorit. Ne-am cunoscut la 22 de ani si ne-am casatorit pe la vreo 29. Am trecut de pragul de 25 de ani de cand suntem casatoriti si acum cred ca pot sa spun ca arta nu este de a te indragosti, ci de a mentine dragostea vie pentru mult timp. Acesta este un lucru pe care trebuie sa vrei sa‑l faci, insa multa lume nu-l face, nu se straduieste. si atunci apare aceasta rata fenomenal de mare de divorturi. A fi indragostit este o faza care trece, mai devreme sau mai tarziu. insa ca sa ramai langa cineva trebuie sa iti doresti sa consolidezi familia si sa treci peste toate dificultatile.

Sa treci intentionat, fiindca sa abandonezi este usor. Abandonul este cel mai facil lucru, peste tot: si la serviciu, si in casatorie, si in politica. Dupa ce am ajuns primar, am oficializat, de-a lungul anilor, numeroase casatorii. Multi isi imagineaza ca pentru un primar este deja un fapt divers sa mai cunune inca un cuplu. Nu privesc si nu am privit niciodata oficierea de casatorii civile ca pe o rutina. Acum nu mai este o activitate atat de frecventa: doua, trei, maxim cinci cununii intr-o saptamana. Mai multe nu, fiindca nu-mi permite agenda sa ma implic mai mult in activitatea de stare civila, insa de fiecare data o fac cu placere.

Atat eu, cat si sotia mea am ajuns, mai devreme sau mai tarziu, sa profesam acolo unde ne-am dorit, si anume in propriul liceu: eu ca profesor de fizica la Liceul "Brukenthal", iar Carmen ca profesoara de engleza la liceul pe care l-a absolvit, "Gheorghe Lazar". Dupa terminarea facultatii, am predat o vreme la mai multe scoli de pe langa Sibiu; abia in 1989 am ajuns sa predau la Brukenthal. La fel si Carmen: a predat la inceput in diferite scoli din judetul Sibiu, apoi in Sibiu.

Vreau sa-i multumesc sotiei mele, Carmen, care nu stiu daca a dorit neaparat sa apara in aceasta carte, care a suportat personajul public Klaus Iohannis, timp de 17 ani. M-a sprijinit suta la suta in tot ce am facut in viata mea publica si politica si sunt foarte bucuros in afara sa-i multumesc acum pentru aceste lucruri, sa-i spun ca si in aceasta etapa, care unii spun ca va fi infernala, de campanie electorala prezidentiala, ma sprijina suta la suta"
, a afirmat Klaus Iohannis la lansarea volumului autobiografic "Pas cu pas".


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate