Klaus Iohannis, despre dezbaterea publică cu Viorica Dăncilă: „Nu poate fi niciun schimb de idei cu reprezentanta unui PSD nereformat”

Klaus Iohannis refuză să aibă o dezbatere publică cu Viorica Dăncilă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Klaus Iohannis refuză să aibă o dezbatere publică cu contracandidatul la alegerile prezidențiale din al doilea tur, Viorica Dăncilă. Mulți și-au exprimat dezaprobarea pe rețelele de socializare pentru această decizie a actualului președinte, iar susținătorii fostului premier l-au criticat dur, spunând că ezitarea lui arată că îi este frică de o posibilă înfrângere.

„Dragi români, împreună am reușit să ținem piept PSD, partidul care a asaltat toate instituțiile statului. Și doar împreună vom reuși să câștigăm definitiv această luptă pentru România. Votul pe care mi l-ați acordat în primul tur al alegerilor este o confirmare a încrederii pe care o aveți în mine. Dar Președintele nu poate reconstrui singur o țară, de aceea este mare nevoie de fiecare dintre voi, de implicarea voastră. Vreau să fie foarte clar: voi dialoga direct în perioada următoare cu cetățenii, cu jurnaliștii, cu societatea civilă, voi continua să merg prin țară, să mă întâlnesc cu oamenii și voi explica tuturor care este proiectul meu. România normală devine realitate doar prin solidaritate și unitate, cu susținerea majorității românilor”, a scris Klaus Iohannis, marți, pe Facebook.

fara descriere

Klaus Iohhanis refuză o dezbatere publică cu Viorica Dăncilă

„Nu poate exista însă nicio dezbatere cu un candidat al unui partid care a guvernat împotriva românilor trei ani de zile. Nu poate fi niciun schimb de idei cu reprezentanta unui PSD nereformat, care a călcat în picioare statul de drept, care a vrut ca România să deraieze de la parcursul său european doar pentru beneficiul unei clici de infractori. Vorbim de candidata unui partid care acum mimează democrația, după ce a sfidat sistematic valorile și principiile democratice, care i-a umilit pe români, care s-a făcut scut în fața corupților și penalilor în toți acești ani. Nu trebuie să uităm nicio clipă cine este PSD și care este pericolul pe care îl reprezintă pentru viitorul României, oricât ar vrea acum să fugă de responsabilitate și să încerce să ne dezbine prin tot soiul de tertipuri!”, a conchis Klaus Iohannis.

Citeste si: Carmen Harra, previziuni pentru al doilea tur al alegerilor prezidențiale 2019!

Viorica Dăncilă l-a provocat pe Klaus Iohannis la cel puțin două dezbateri electorale în campania dinaintea celui de-al doilea tur al prezidențialelor, însă președintele României a refuzat.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate