Klaus Iohannis i-a răspuns lui Răzvan Botezatu după ce vedeta TV a făcut un apel pentru comunitatea LGBT

Răzvan Botezatu, celebrul prezentator tv care și-a recunoscut homosexualitatea, a decis să susțină o cauză socială de maximă importanță pentru comunitatea gay și a făcut un apel public la autoritățile române pentru a se implica, singurul care s-a implicat fiind Klaus Iohannis, prin Administrația Prezidențială.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

”Este o chestiune de viață și de moarte și doar în România nu există soluții, din toate țările civilizate”, ne-a spus, de curând, Răzvan Botezatu. Iar efectul s-a văzut imediat, apelul vedetei TV fiind auzitr chiar de Președintele României, Klaus Iohannis.

Citeste si: Răzvan Botezatu e lipsit de inhibiții! În ultima fotografie e gol pușcă și a stârnit sute de reacții: „Erai tentant, păcat că nu îți plac femeile”

Citeste si: Ce a făcut Răzvan Botezatu pentru noul său iubit! A venit în România și i-a făcut o surpriză uriașă

Citeste si: Răzvan Botezatu, provocare incredibilă pentru ministerul Sănătății! ”Să știți, domnule ministru, că suntem oameni, nu bau-bau! Poate nu ar strica să...”

”Este o pastilă care salvează vieți. În Germania este decontată în întregine de Casa de Asigurări de Sănătate. În România, nici măcar nu se găsește, ceea ce este cumplit. Este o pastilă care, odată luată, te ferește de HIV și, în acest fel s-ar simți mai protejați și cei din comunitatea noastră. (...) La noi în țară nu se găsește, iar România este plină de oameni infectați cu HIV, mai ales printre cei din comunitatea gay”, spunea Răzvan Botezatu. Iar la câteva zile după ce apelul său a fost preluat de WOWbiz.ro, Klaus Iohannis, prin Administrația Prezidențială, i-a transmis un mesaj oficial lui Răzvan Botezatu.

fara descriere

Mai mult decât atât, Administrația Prezidențială a solicitat, pe cale oficială, Ministerului Sănătății, să găsească o soluție și să o comunice, cu privire la situația petiției inițiate de Răzvan Botezatu. De altfel, după ce a primit răspunsul la petiția lui, Răzvan Botezatu recunoaște că, în sfârșit, simte că și minoritățile sexuale din România sunt băgate în seamă. ”M-a bucurat enorm că ne-au răspuns atât de repede. Adică, cred că dacă în Germania a fost găsită o soluție, România o are la îndemână, o poate copia imediat. În Germania, pastila se găsește de ani buni, acum se dă gratuit pentru comunitatea LGBT. E adevărat, aici comunitatea e mai activă, se implică în tot felul de cauze sociale, nu ca în România unde, să fim sinceri, ești imediat desconsiderat”, ne-a spus Răzvan Botezatu.

fara descriere

Răzvan Botezatu a recunoscut că este homosexual, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro

 

 

"Am fost agresat atât fizic cât și verbal doar pentru că unii presupuneau că aș fi gay. Am fost împins de multe ori, etichetat și pus la zid. Au fost multe nopți în care am plâns. Observațiile homofobe se fac mereu ... "E gay!" - o sentință pe care am auzit-o din nou și din nou, chiar de la oameni apropiați de mine. Și sincer ... nu-mi pasa. Cred că sunt liber să iubesc pe cine vreau eu ... și cred că nimeni nu are dreptul să judece!", ne-a spus Răzvan Botezatu.

"Am hotărât să nu mai ascund, am obosit să port masca unui heterosexual. Sunt gay și cu asta basta. Sunt gay, și ce dacă nu sunt altfel? Nu sunt tot Răzvan Botezatu? Schimbarea de care vorbim sunt doar în intimitate, în rest sunt același om. Doar că nimeni nu ar trebui să judece ce facem în momentul în care ne manifestăm iubirea. Mă simt eliberat că nu mai trebuie să mă ascund", a spus, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Răzvan Botezatu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate