Stiri

Klaus Iohannis, mesaj dupa funeraliile regelui Mihai: "Cu profund regret, am condus astazi pe ultimul drum un veritabil om de stat"

Presedintele Klaus Iohannis a fost impresionat de multimea care s-a alaturat cortegiului funerar, ceea ce inseamna, in opinia sefului statului, o autentica expresie a iubirii si respectului fata de Regele Mihai I.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


Klaus Iohannis, mesaj dupa funeraliile regelui Mihai: "Cu profund regret, am condus astazi pe ultimul drum un veritabil om de stat"icon photo
"Cu profund regret, am condus astăzi pe ultimul drum un veritabil om de stat, Regele Mihai I, care, cu demnitate şi curaj, şi-a reprezentat ţara în unele dintre cele mai grele vremuri ale istoriei noastre. Am fost impresionat de mulţimea de oameni care s-a alăturat cortegiului funerar, o autentică expresie a iubirii şi respectului românilor faţă de Regele Mihai I. Sunt convins că va rămâne în memoria naţională drept un reper de integritate, un simbol al solidarităţii şi al aspiraţiei către libertate", a scris presedintele, intr-o postare pe Facebook.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!icon photo

Vedete

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!

In 2003, inainte de a ajunge prezentatoare tv, Corina Caragea a fost vedeta intr-un videoclip.

Titlu secțiune