Klaus Iohannis, mesaj dur în prima zi de campanie: „Miza este foarte mare, o Românie fără PSD!”

Klaus Iohannis a transmis în această dimineață un mesaj dur și invită cetățenii la vot pentru a înlătura partidul care a condus țara în ultimii 30 de ani.

Autor: A.B.G.

In articol:

Klaus Iohannis a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în prima zi de campanie și îndeamnă cetățenii să iasă la vot în număr cât mai mare.

Citeste si: Restricții de trafic în București. 11 evenimente vor bloca circulația pe străzile din București

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Viața de boss a lui Cristi Borcea, la închisoare! Ce face, toată ziulica, omul de afaceri în așteptarea eliberării și cum a convins patru pușcăriași să le fie stăpân EXCLUSIV

Citeste si: Când a murit, de fapt, Răzvan Ciobanu! Ancheta a dat totul peste cap! Dezvăluiri la aproape 6 luni de la accident

Klaus Iohannis, mesaj dur în prima zi de campania pentru alegeri: „Miza este foarte mare, o Românie fără PSD!”

Președintele țării se declară total contra PSD și spune că vrea să scape țara de partidul care a condus România de la revoluție și până acum.

„Dragi români,
Adevărata schimbare în România vine prin votul nostru, al tuturor românilor care credem în democrație, libertate, stat de drept, valori pro-europene, modernizare și normalitate.

Miza alegerilor prezidențiale este foarte mare – prezența la vot în număr mare este esențială pentru a avea, pentru prima dată în ultimii 30 de ani, o Românie fără PSD. Acest lucru ar însemna o victorie pentru normalizarea unei societăți care vrea o schimbare, vrea un nou început, vrea o Românie normală și corectă.
Ca Președinte, am folosit toate instrumentele democratice și constituționale pentru a bloca PSD.
Prin intervențiile mele, prin implicarea voastră continuă și prin votul dat pe 26 mai am reușit să menținem România pe drumul său pro-european și democratic.

Am făcut împreună primul pas al unei schimbări care trebuie să continue. Doar prin participare majoră la vot putem să ajungem într-o nouă etapă – în care să construim o majoritate nouă, pro-europeană, care să aducă prosperitate autentică oamenilor și cu care să relansăm România, cu o bună guvernare și cu o resetare a statului în ansamblu.

Împreună pentru România normală!”, este mesajul postat de președintele României pe pagina personală de Facebook.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies