Klaus Iohannis se bucura de sustinerea Monicai Macovei! "Proiectele ei fac parte si din programul meu! Ii multumesc" - Tu cu cine votezi?

Candidatul la presedintie din partea ACL, Klaus Iohannis a sustinut ieri o conferinta de presa in care a incercat sa lamureasca anumite aspecte legate de cursa electorala.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereDesi a declarat ca nu doreste sa negocieze cu nimeni pentru sustinerea in turul al doilea, Iohannis a primit o mana de ajutor din partea Monicai Macovei. Aceasta i-a spus ca daca el va include in programul de guvernare o serie de proiecte propuse de ea, atunci il va vota.

fara descriereIohannis i-a multumit si a spus ca programul lui si al Monicai Macovei conincid. "Am luat act, recunosc, cu bucurie, de afirmatiile doamnei Monica Macovei prin care spune ca doreste sa ma sprijine in situatia in care eu imi asum o serie de puncte. Foarte bine, sunt bucuros sa reafirm ca toate aceste lucruri se gasesc in programul meu prezidential si unele dintre ele au fost reafirmate chiar astazi de mine: independenta justitiei, statul de drept, faptul ca nu voi gratia corupti. Cred ca prin asta am dat un raspuns rezonabil doamnei Macovei. Pot sa reconfirm, cu mare placere, aceste lucruri si intr-un document scris. Sunt aceleasi lucruri pe care mi le doresc si eu pentru Romania, pentru o societate dreapta", a spus Iohannis la Cluj-Napoca, noteaza cei de la hotnews.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate