Klaus Iohannis, ședință cu Guvernul și cu Raed Arafat, înaintea ridicarii stării de urgență. Despre ce vor discuta

Preşedintele Klaus Iohannisva discuta cu prim-ministrul Ludovic Orban, cu mai mulţi miniştri şi cu secretarul de stat Raed Arafat măsuri de gestionare a epidemiei de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Preşedintele Klaus Iohannisva discuta cu prim-ministrul Ludovic Orban, cu mai mulţi miniştri şi cu secretarul de stat Raed Arafat măsuri de gestionare a epidemiei de coronavirus.


In articol:

Preşedintele Klaus Iohannis discută marţi, la Palatul Cotroceni, cu prim-ministrul Ludovic Orban, cu miniştrii de Interne, ai Sănătăţii, Apărării, Economiei şi Jusitţiei, precum şi cu secretarul de stat Raed Arafat, măsurile de gestionare a epidemiei de coronavirus.

Citeste si: INS: Câştigul salarial mediu nominal net a crescut în martie cu 2,9%, la 3.294 lei, faţă de februarie

Citeste si: Milioane de părinți jubilează. Cresc indemnizațiile! Cine beneficiază și în ce condiții - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Klaus Iohannis, ședință cu Guvernul și cu Raed Arafat, înainte de ridicarea stării de urgență

”Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea marţi, 12 mai a.c., ora 13:00, la Palatul Cotroceni, o şedinţă privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19 cu Prim-ministrul României, Ludovic Orban, Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, Ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, şi Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat”, anunţă Administraţia Prezidenţială, potrivit News.ro.

Citeste si: Anunțul trist al Danei Rogoz, chiar înainte să nască! ”Și nici nu putem să mergem toți 3 la el la mormânt, așa cum o făceam în fiecare an!” Vedeta și-a pierdut tatăl acum 6 ani

Întâlnirea are loc în condiţiile în care starea de urgenţă se încheie în 14 mai, iar Guvernul a adoptat şi trimis în Parlament proiectul de lege referitor la măsurile care vor fi luate după această dată, în contextul instituirii stării de alertă. Proiectul urmează să fie dezbătut în procedură de urgenţă.

Citeste si: Suceava iese din carantina? Anuntul oficial al ministrului Nelu Tataru

Avocatul Poporului a sesizat CCR cu privire la legislaţia care reglementează starea de alertă, considerând că se încalcă principiul separaţiei puterilor, precum şi prvederile legale constituţionale potrivit cărora Parlamentul este unica autoritate legiuitoare a ţării, şedinţa Curţii Constituţionale pe acest subiect fiind programată miercuri.

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile cu un noroc incredibil în 2021

Lovitură grea de la 1 ianuarie. E cumplit. Milioane de români vor suferi de anul viitor

Impresionant! Draga Olteanu Matei, scrisoare de adio pentru români, descoperită după moartea sa: Mesajul viral artistei

Dansatoarea maneliștilor a șocat România cu gestul ei!

Trenul care îi scapă de sărăcie! Cu teama de boală în suflet, zeci de români au luat drumul Austriei

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies